Share

Home / Sport / 5 medalii pentru popicarele U18 de la Electromureș Romgaz

5 medalii pentru popicarele U18 de la Electromureș Romgaz

popiceEchipa popicarelor junioare a Clubului Sportiv Electromureș Romgaz Târgu-Mureș au cucerit 5 medalii, 1 de argint și 4 de bronz în cadrul finalelor campionatului Național la probele individual clasic, sprint și tandem, disputate la sfârșitul săptămânii pe arena Siderurgica din Hunedoara. Lotul târgumureșencelor condus de vicepreședinta Antal Matilda și pregătit de antrenorii Orosz István și Seres Jozsef a fost alcătuit din 8 sportive: Papp Gyopár, Fekete Réka, Gáll Beátrix Timea, Melisa Leonida Ungureanu, Seres Bernádett, Ana-Maria Poetașu, Lörinczi Vivien Tamara și Abram Monika Krisztina. În cele trei probe de concurs junioarele mureșene au obținut cele mai bune rezultate în cea de Sprint, unde Lörinczi Vivien a cucerit singura medalie de argint, iar colega sa, Gáll Beátrix Timea a urcat pe treapta a treia a podiumului, alături Oana Corduneanu, de la formația gazdă. Titlul a revenit Mariei Ciobanu, componentă a echipei Siderurgica Hunedoara. Aceasta a cucerit în această probă al doilea titlu național, după cel din proba de Individual clasic, unde a obținut un rezultat de 531 de popice doborâte. Cu 506 p.d., jucătoarea mureșencelor Melisa Ungureanu a obținut medalia de bronz, fiind devansată și de Elena Vișan, de la Conpet Petrolul Ploiești, care a reușit să doboare 511 „bețe”.

Ultima probă a adus medalii tuturor
Proba de tandem a adus alte două medalii de bronz, astfel încât toate cele șapte componente ale echipei mureșene au devenit medaliate. Proba a fost câștigată de ploieștencele Elena Vișan și Ana Costache, argintul de reprezentantele clubului Rapid București, Oana Duță Bucur – Denisa Mihaela Marin, iar cele două perechi mureșene de pe treapta a treia a podiumului au fost alcătuite de Fekete Réka – Papp Gyopár și Ana-Maria Poetașu – Abram Monika.
Finalele de la Hunedoara au constituit o competiție utilă înaintea participării României la Campionatele Mondialele pentru junioare U18 și U23, care vor avea loc la Novigrad (Croația), în perioada 14-23 mai 2016.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Târgu-Mureșul va vibra sâmbătă la Super Rally 2019

Pe traseul deja cunoscut pentru desfășurarea concursurilor de raliuri din centrul municipiului Târgu-Mureș, traseu pe …

Share
Share