Share

Home / Cultură / “Soha/Niciodată”, spectacol aniversar la Teatrul Naţional

“Soha/Niciodată”, spectacol aniversar la Teatrul Naţional

image description

Sala Mică a Teatrului Național Târgu-Mureș va găzdui miercuri, 9 martie, spectacolul aniversar “Soha/Niciodată”, eveniment organizat cu ocazia împlinirii a 70 de ani de către regizorul Kincses Elemér.

Spectacolul este un colaj de scene din piesele realizate de regizor pe parcursul carierei sale, distribuția fiind formată din: Raisa Anè, Alexandru-Andrei Chiran, Csaba Ciugulitu, Csiki Szabolcs, Farkas Ibolya, Gáspárik Attila, Georgiana Ghergu, Györffy András, Henn János, Kárp György, Kilyén Ilka, Kilyén Rițiu Krisztina, Nagy István, Luchian Pantea, Alexandru Pavel, Elena Purea, Natașa Rab, Dan Rădulescu, Monica Ristea, Ruszuly Ervin, Sebestyén Aba, Szélyes Ferencz, Vali Mihali, Ion Vântu şi Tiberius Vasiniuc. Din echipa de producție mai fac parte: Măriuca Ignat (scenografie), Kacsó Judit-Andrea (dramaturg de scenă), Ilarian Varga (regizor tehnic), A.G. Weinberger și formația Jazztán (muzică).

De asemenea, în deschidere, în foaierul Sălii Mici, de la ora 18.30, va avea loc lansarea de carte și audiobook ”Soha” de Kincses Elemér, moment prezentat de scriitoarea Kozma Mária.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate de luni până vineri între orele 12.00 şi 17.30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii sau la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 9.00 şi 15.00 şi online, la adresa web www.biletmaster.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Biletele la Balul Palatului, puse în vânzare

Conform informațiilor menționate pe pagina de Facebook a Balului Palatului, au fost puse în vânzare …

Share
Share