Declarațiile tehnicienilor după ASA-Pandurii. Agresivitatea pozitivă a degenerat FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 271 Vizualizări

Declarațiile tehnicienilor după ASA-Pandurii. Agresivitatea pozitivă a degenerat

adi popContestat pentru prezența pe banca echipei ASA din cauză că nu are pregătirea necesară, antrenorul cu portarii echipei, Fekete Carol a fost înlocuit pentru meciul cu Pandurii Târgu-Jiu din play-off de către unul dintre antrenorii Centrului de Juniori ai clubului, Adrian Pop, care posedă de puțin timp Licența A. Evident, acesta nu avea autoritatea necesară temperării jucătorilor experimentați, cu palmares bogat și nici nu a participat la pregătiri cu lotul, astfel încât postura sa pentru acest meci a fost una mai degrabă „de decor”, pentru regulament, cea de antrenor interimar. „Cred că echipa a început bine jocul, a practicat în prima repriză un joc agresiv, în sensul bun al cuvântului, a avut ocazii, dar din păcate această agresivitate a degenerat pe parcurs. Nu sunt eu cel în măsură să analizez corectitudinea deciziilor arbitrului, dar echipa are în lot jucători care pot suplini absența celor care nu vor avea drept de joc și cred că cei care vor conduce în continuare echipa pot găsi soluții pentru următoarele meciuri”, a conchis Adrian Pop.

iordanescuPentru noi, importante sunt punctele

După a treia victorie obținută la Târgu-Mureș cu Pandurii Târgu-Jiu, antrenorul Edi Iordănescu a dat dovadă de fair play și a recunoscut că singurul scop al echipei sale era obținerea victoriei, indiferent de mijloace. Acesta a subliniat faptul că echipa sa nu a refuzat jocul, dar a fost cel care a știut să gestioneze bine tensiunea care creștea pe parcursul partidei, înlocuindu-l pe Vasco Fernadez jucătorul care a provocat primele conflicte, care au dus la eliminarea lui George Țucudean, după care mureșenii nu au reușit să tempereze tensiunea.
„Pentru noi importante au fost cele trei puncte. Am știut să gestionăm momentele dificile, am avut o posesie bună, ne-am creat ocazii și am reușit să ne păstrăm luciditatea, fără a refuza jocul. Am venit să câștigăm, am reușit acest lucru, dar regret felul în care au decurs lucrurile. În play-off se întâlnesc cele mai bune șase echipe ale campionatului și partida cu vicecampioana, pe care am învins-o de trei ori în acest sezon se anunța din start una încrâncenată. ASA este o echipă cu jucători experimentați, nume care înseamnă ceva pentru fotbalul românesc și mă miră faptul că din cauza personalității și a orgoliilor unora jocul a degenerat, lucru care nu face bine nici fotbalului românesc, nici ASA-ului. Pentru noi contează în primul rând punctele, mergem acasă și ne continuăm drumul. Mai sunt nouă etape grele, multe puncte în joc și gândul nostru este doar acela să jucăm fotbal, să ne clasăm cât mai sus la final. Avem deja asigurat un loc în cupele europene, dar nu ne gândim la lupta pentru titlu, ci la o clasare cât mai bună. La Târgu-Mureș m-am simțit bine, publicul este unul foarte frumos, am pornit aici într-un proiect frumos, dar acum mă aflu la Pandurii și am obiective de atins cu această echipă”, a fost declarația antrenorului gorjenilor, Edi Iordănescu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE