Doliu la SMURD Târgu-Mureș. A murit Szabi Szasz! Sanatate
 • teodora.mindru
 • 2 comentarii
 • 2206 Vizualizări

Doliu la SMURD Târgu-Mureș. A murit Szabi Szasz!

dzabiLumea SMURD-ului  mureșean este îndoliată, după ce, aseară, a încetat din viață, la numai 33 de ani, Szasz Robert Szabolcs, în urma unui stop cardiac. Medicii au încercat să-l salveze, dar nu au reușit… Tânărul era asistent medical la SMURD, devenind voluntar la o vârstă fragedă, la 14 ani. Periodic, Szabi lucra în Iraq, dar nu a părăsit niciodată SMURD-ul. Pagina de Facebook a tânărului s-a umplut de sute de mesaje pline de durere aseară și în această dimineață. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

„Am aflat cu mare tristețe faptul că am pierdut unul dintre cei mai dedicați oameni cu care am lucrat în SMURD Târgu-Mureș. Szabi a devenit voluntar la SMURD când avea doar 14 ani. A studiat și a devenit asistent medical rămânând alături de noi în continuare. În această seară, doar la vârsta de 33 ani, a suferit un stop cardiac și în pofida încercărilor colegilor din Târgu-Mureș de a-l salva, din păcate Szabi ne-a părăsit! Nu am cuvinte să descriu ce simt și ce pierdere este plecarea lui dintre noi! Să-l odihnească Dumnezeu și condoleanțele mele familiei, prietenilor și colegilor lui. Sunt convins că el nu va fi uitat niciodată! Este trist când salvatorii nu pot fi salvați!”, a transmis medicul Raed Arafat.

10260000_1048822895182076_84879470426016923_n

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

 • „Periodic, Szabi lucra în Iraq, dar nu a părăsit niciodată SMURD-ul.”
  Acest citat este o minciuna crasa. El nu a vrut sa plece niciodata din SMURD. Dupa ce atatia ani de zile a lucrat pe un salar mizer, fara a avea sansa sa isi construiasca un viitor, a cerut sa i se acorde concediu fara plata ca sa plece in Irak pentru a lucra pe o platforma petroliera ca si personal medical. Salariul oferit era undeva in jur de 5000 USD pe luna. El ar fi dorit ca o luna sa lucreze in Irak, o luna acasa la SMURD, o luna iarasi in Irak, si tot asa, pe o perioada de un an de zile. Pentru ca vrut si el sa isi cladeasca un viitor, sa aiba o viata decenta, fara insa a parasi SMURD-ul cum au fost nevoiti sa plece atatia colegi de-a lungul ultimilor ani in alte tari pentru o viata mai buna.
  Adevarul este ca el niciodata nu a vrut sa isi inceteze raportul de munca, insa a fost fortat sa o faca cu alti trei colegi impreuna. In loc sa li se acorde concediul fara plata asa cum au solicitat ei initial, au fost fortati cu totii sa isi dea demisia.
  Acum Raed Arafat scrie pe pagina lui de facebook „A studiat si a devenit asistent medical ramanand alaturi de noi in continuare”. Macar acum, in aceste momente dureroase pentru noi toti m-as fi asteptat din partea lui Raed Arafat la atata decenta incat, sa nu spuna minciuni in public, pentru ca ordinul de desfacere al contractului de munca l-a dat intocmai Raed Arafat.
  Ar mai fi multe de spus, si sunt sigur ca multe vor fi spuse cand se mai linistesc putin apele, la momentul potrivit. Pana atunci insa sa tinem cont de un singur lucru: amintirea lui Szabi este mai presus de orice. Iar aceasta amintire macar noi sa nu o terfelim.
  Am pierdut cu totii un inger. Dumnezeu sa te odihneasca, Szabi!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!