Ofertele noului an şcolar, prezentate la Târgul Educațional Mureș Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 327 Vizualizări

Ofertele noului an şcolar, prezentate la Târgul Educațional Mureș

targElevii mureșeni au ocazia să afle ultimele noutăți referitoare la oferta educațională a universităților și liceelor pentru anul școlar 2016/2017, în cadrul Târgului Educațional Mureș 2016.

Informaţii utile pentru părinţi şi elevi

Evenimentul va avea loc în Promenada Mall, între 1 și 3 aprilie, este organizat de Transilvania Grup Business și Promenada Mall, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Mureș și Primăria municipiului Târgu-Mureș şi cu susţinerea a doi parteneri principali, respectiv Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș și compania Hirschmann România.

Potrivit reprezentantului Transilvania Grup Business, Florin Marcel Sandor, în cadrul ediţiei din acest an a Târgului Educațional Mureș își vor prezenta oferta educațională peste 20 de universităţi, şcoli postliceale, colegii naţionale şi licee mureșene. De asemenea, nu vor lipsi nici oferte de programe after school, sau propuneri ale unor cluburi și asociaţii educative. „Unitățile de învățământ participante vor avea posibilitatea să-și prezinte oferta, produsele şi avantajele acordate viitorilor cursanţi în cadrul unui stand, iar elevii și părinții au, astfel, ocazia să obțină informații detaliate privitoare la oferta educațională a anului școlar 2016-2017”, a precizat Florin Marcel Sandor.

UMF şi Hirschmann România, parteneri principali

Importanţa Târgului Educaţional Mureş pentru dezvoltarea învăţământului liceal şi universitar, dar şi al mediului de afaceri local aflat mereu în căutare de forţă de muncă bine pregătită a fost subliniată de reprezentanţii celor doi parteneri principali ai evenimentului, UMF Târgu-Mureş şi Hirschmann România. „Universitatea de Medicină și Farmacie este o instituție de prim rang în peisajul educațional și este direct interesată ca potențialii candidați la statutul de student al UMF să cunoască în detaliu oferta educațională a Universității și oportunitățile pe care aceasta le oferă. UMF nu este doar un ofertant de educație, ci este parte a efortului făcut de întreaga comunitate, pentru bunăstarea orașului, pentru creșterea vizibilității sale. În acest mod, UMF își urmează misiunea pe care și-a asumat-o, de a se implica în viața socială a Târgu-Mureșului”, a declarat prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMF Târgu-Mureş. „Având în vedere că suntem unul dintre principalii angajatori din judeţul Mureş, suntem conştienţi că suntem o companie care nu e responsabilă strict doar de angajaţii noştri, ci şi de impactul social pe care îl avem zonă şi vrem să ne implicăm activ în creşterea gradului de educaţie şi de formare a oamenilor şi a tinerilor în special, pentru că până la urmă ei formează noii oameni de bază ai zonei, ai judeţului, şi de aceea ne-am implicat până acum şi în alte activităţi educaţionale, încheind chiar şi parteneriate cu universităţi şi şcoli cu privire la perioade de practică. Oferim posibilitatea efectuării de proiecte de diplomă şi proiecte de an şi participarea activă la un astfel de târg educaţional reprezintă un pas logic pe care îl facem pentru susţinerea învăţământului de calitate din judeţul Mureş şi pentru a face cunoscut tinerilor din zonă oportunităţile pe care le pot avea după finalizarea studiilor”, a subliniat Virgil Traian Roman, director general al Hirschmann România, companie care îşi desfăşoară activitatea în două locaţii, în Chirileu respectiv Sânpaul.

Deschiderea oficială, vineri, 1 aprilie

Târgul Educațional Mureş 2016 se va desfășura de vineri, 1 aprilie, până dumincă, 3 aprilie, între orele 10.00 – 20.00, în Promenada Mall Târgu-Mureş, iar deschiderea oficială va avea loc vineri, 1 aprilie, la ora 13.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE