Share

Home / Social / 400 de joburi pentru mureșeni

400 de joburi pentru mureșeni

bursa-job

Angajatorii mureşeni scot la bătaie 400 locuri de muncă la Bursa Generală a locurilor de muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș sub egida “European Employers’ Days“, în data de 14 aprilie, începând cu ora 9.00.

Evenimentul se va desfășura simultan în mai multe locații, respectiv la Târgu-Mureş la Centrul Cultural „Mihai Eminescu”, strada Nicolae Grigorescu nr. 19, la Reghin la Casa de Cultură a Tineretului, strada Republicii nr. 12, la Târnăveni la la sediul punctului de lucru din strada Vasile Milea nr. 2 și Sighișoara la Hotel Korona, strada Zaharia Boiu nr.12-14. Angajatorii mureşeni oferă 265 locuri de muncă la Târgu-Mureș, 22 la Reghin, 84 la Târnăveni şi 29 la Sighișoara, din care 34 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Meseriile oferite sunt de lucrător comercial, ospătar, bucătar,

confecționer asamblor articole textile șofer, brutar, consultant financiar, sudor, electrician, muncitor necalificat, etc, iar pentru persoane cu studii superioare: ingineri industria lemnului, inginer mecanic, inginer electronist, informatician, programator, șef secție, analist servicii, analist furnizor etc.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional, având drept obiectiv creșterea gradului de ocupare prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă se vor întâlni în mod direct cu angajatorii și vor lua contact cu cerințele agenților economici precum și cu oferta de locuri de muncă vacante.

Potrivit directorului executiv al AJOFM Mureș, Gheorghe Ştef, acțiunea urmărește informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă cu privire la măsurile destinate stimulării ocupării forței de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Drumurile naţionale din Mureş, supravegheate zilnic cu opt aparate radar!

Efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să …

Share
Share