VIDEO: Prima candidatură depusă oficial pentru Primăria Târgu-Mureş Politic
  • alex.toth
  • 3 comentarii
  • 270 Vizualizări

VIDEO: Prima candidatură depusă oficial pentru Primăria Târgu-Mureş

111
Preşedintele Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Mureş, Ionela Ciotlăuş, şi-a depus luni, 18 aprilie, candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş la alegerile locale din 5 iunie 2016. Însoţită de staff-ul de partid, Ionela Ciotlăuş şi-a depus dosarul care conţine 1.421 de semnături de susţinere la Biroul Electoral Municipal Târgu-Mureş din incinta Primăriei municipiului Târgu-Mureş, cu gândul la un oraş cu un „viitor sigur, un viitor mai bun”.

„E o şansă în care eu cred foarte mult”

Ionela Ciotlăuş a mărturisit că şi-a depus candidatura din dorinţa de a-şi valorifica experienţa deţinută în administraţie şi din „determinarea de a face”, „de a construi un viitor mai bun” copiilor. „Este un moment important pentru viitorul oraşului, este un moment de cotitură pentru acest oraş. Cred că târgumureşenii au nevoie de un nou primar, de un primar român, de un primar destoinic, organizat, muncitor, care să redea târgumureşenilor speranţa, care să aducă dezvoltarea, care să înceteze risipa banului public, care să înceteze aroganţa la cetăţeanul de rând. De mai bine de 20 de ani, acest oraş este angrenat într-un şantaj la democraţie, acest oraş este supus permanent la fiecare alegeri unor judecăţi de tip majoritar-minoritar, acest lucru este profund greşit, acest lucru trebuie să înceteze. Cred că este un moment important, este o şansă în care eu cred foarte mult, în care liderii partidelor politice trebuie să îşi dea mâna să vină în sprijinul unui candidat român unic. Este şansa de a uni întreg oraşul şi mai mult decât atât, de a consolida această mişcare”, a declarat liderul ALDE Mureş.

Apel către partidele româneşti

Până în prezent, apelul de susţinere iniţiat către partidele româneşti a primit răspuns pozitiv din partea Partidului Republican. „Aşteptăm de la Partidul Comunist, de la PMP, de la PSD aşteptăm răspunsul…”, a afirmat Ionela Ciotlăuş. „Am cerut acest sprijin începând cu două luni în urmă, când mi-am anunţat pentru prima dată intenţia foarte hotărât de a candida, aştept în continuare ca aceştia să răspundă apelului meu. Cred că este important ca aceştia să înceteze ca la miez de noapte să-şi caute în cotloanele de partid candidaţi pe care să îi scoată peste noapte. Acest oraş are nevoie de un candidat serios, de un candidat hotărât, curajos, care deja să fi lucrat în sprijinul cetăţenilor”, a mai spus candidatul ALDE la funcţia de primar al municipiului Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE