„Roș-albastrele” au cedat la campioane, titlul rămâne un vis Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

„Roș-albastrele” au cedat la campioane, titlul rămâne un vis

asa femÎn cea de-a doua etapă din turneul play-off al Superligii feminine de fotbal ASA Târgu-Mureș a cedat duminică cu 1-3 pe terenul campioanei, Olimpia Cluj. Cu acest eșec, mureșencele rămân la 4 puncte în urma clujencelor și șansele la un nou titlu de campioane rămâne doar teoretic. Turneul play-off se dispută între primele patru clasate la finalul sezonului regulat, cu un total de șase etape. Celelalte două formații participante, Navobi Iași și Vasas Femina Odorheiu Secuiesc se află departe de Olimpia și ASA, fără pretenții de a obține puncte în fața celor două. Astfel, chiar în cazul unei victorii a mureșencelor în retur, clujencele ar intra pentru a șasea oară consecutiv în posesia titlului.

La fel ca majoritatea ultimelor întâlniri între cele două echipe, partida de la Cluj a fost echilibrată, cu o primă repriză încheiată la egalitate, scor 1-1, dar după pauză gazdele și-au impus plusul de viteză și experiență, chiar de valoare, în fața unei echipe timorate în duelurile cu echipa de pe Someș.

Golul formației mureșene a fost înscris de Bradic, în minutul 28, care a egalat la 1, după ce  Voicu a deschis scorul în minutul 23. Gazdele au câștigat cu dubla lui Bâtea (min. 53 și 60).

 

Speranțe de revanșă în Cupa României

Pentru echipa antrenorului Seches Carol ar rămâne șansa unei eventuale revanșe în Cupa României, competiția care își va disputa semifinalele într-o singură manșă, astăzi, 26 aprilie. De la ora 14.00, Olimpia Cluj întâlnește pe teren propriu formația Real Craiova, iar de la ora 16.00, mureșencele primesc vizita echipei Fair Play București. Următorul meci al fetelor de la ASA va avea loc tot pe teren propriu, vineri, 29 aprilie, ora 17.00, în cadrul etapei a III-a din play-off, ultima a turului, cu Vasas Femina.

La Cluj ASA a evoluat în formula: Părăluță Andreea- Alice Roca, Ana-Maria Gorea (Dénes Dorottya ’66), Göder Brigitta, Jáhn Klaudia, Alina Boroș (Crina Tămaș ’83), Barabási Kinga, Sárosi Csilla (Kopácsi Barbara ’72), Bianca Sandu, Mădălina Boroș (Rus Orsolya ’79′), Biljana Bradic (Lucia Meleacă ’51).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE