Acţiune de plantări de arbori Invatamant
  • admin
  • 1 comentarii
  • 466 Vizualizări

Acţiune de plantări de arbori

111La iniţiativa Primăriei municipiului Târgu-Mureş şi cu sprijinul mai multor instituţii de învăţământ din Târgu-Mureş în cadrul proiectului „Şcoala altfel” desfăşurat în perioada 18 – 22 aprilie 2016, Primăria Târgu-Mureş a distribuit mai multor unităţi de învăţământ de pe raza municipiului material dendrofloricol. „Este un lucru normal, firesc, Primăria municipiului Târgu-Mureş a susţinut în cadrul acetui parteneriat toate unităţile de învăţământ din localitate care au solicitat arbori în vederea plantării acestora în incintele lor. În acest sens, mai multe specii de arbori şi arbuşti au fost plantaţi prin grija Administraţiei Sere, Parcuri şi Zone Verzi, în incintele unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului, promovând şi prin astfel de acţiuni conceptul de Oraş Eco”, a afirmat Claudiu Maior, consilierul personal al primarului.

Instituţiile care au solicitat şi au şi primit material dendrofloricol sunt: Gimnaziul „Alexandru Ioan Cuza”, Grădiniţa nr. 12, Gimnaziul „Dacia” – corpurile A şi B, Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert”, Liceul Tehnologic „Electromureş”, Grădiniţa „Rază de soare” şi Gimnaziul „Friederich Schiller”.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Plantarea de arbori este o afacere colosala.Derbedeii de la primarie profita din plin din aceasta.
    Distrug copacii maturi de o frumusete rara si care asigura aer curat doar pentru a a planta puieti care nu rezista la aerul poluat.Castigul lor este imens ani de ani deoarece puietii anual trebuie replantati intrucat nu rezista la aerul poluat.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE