Peste 300.000 lei amenzi de la Garda de Mediu Social
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 620 Vizualizări

Peste 300.000 lei amenzi de la Garda de Mediu

noxe-emisii

Potrivit raportului de activitate pe primele trei luni ale acestui an, Comisariatul Județean al Gărzii de Mediu Mureș a efectuat peste 260 de inspecții, dintre care 200 au fost inopinate, potrivit informațiilor furnizate de comisarul-șef al Gărzii de Mediu Mureș, Mate Janos.

În urma acestor controale au fost aplicate 14 amenzi, în valoare totală de 342.000 de lei, jumătate dintre sancțiuni fiind aplicate la administrațiile care au apelat la serviciile unei firme de salubritate care nu era autorizată.

Fiecare primărie a primit câte o amendă de 30.000 de lei, iar firma în cauză a fost amendată cu 60.000 de lei. O mare pondere din activitatea de control pe primul trimestru a avut-o rezolvarea reclamațiilor. Din cele 24 de sesizări, 6 au vizat depășiri ale nivelului de zgomot, 4 deversări de ape uzate menajere, 12 s-au referit la calitatea aerului, iar alte 2 la activități în arii protejate și tăieri de vegetație înafara fondului forestier. În primele trei luni ale acestui an, nu au fost înregistrate poluări , accidente sau incidente  care să ducă la afectarea gravă a factorilor de mediu , apă, aer sau sol.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • domnule janos va rugam sa specificati cate primarii unguresti ati amendat si cate cu peimari romani cine te-a pus in fruntea garzi de mediu a fost un mare cretin, dar ai tupeul marsav sa te si lauzi

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE