City’us cedează primul joc cu Autobergamo la penaltyuri Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

City’us cedează primul joc cu Autobergamo la penaltyuri

În prima partidă a semifinalei Ligii I de futsal, City’us Târgu-Mureș a fost învinsă marți seara în deplasarea de la Deva la loviturile de departajare de către formația locală Autobergamo. După timpul
regulamentar de joc scorul era egal, 4-4, iar cum partidele trebuiesc să aibă o învingătoare, s-a intrat în prelungiri. Pentru târgumureșeni au punctat în timpul regulamentar Fabio Aguiar (min. 2 și 32), Mimi Stoica (23) și Paulo Ferreira (34).

După un debut excelent de joc, cu golul înscris în minutul 2, greșelile
și lipsa de concentrare din defensivă au făcut ca gazdele să se
desprindă la 4-1. În repriza secundă, Mimi Stoica a redus din handicap, cu un șut care a lovit și bara, după care târgumureșenii au folosit schema cu superioritate numerică în atac, cu portar jucător. Cu această formulă au reușit egalarea, prin golurile înscrise de Fabio Aguiar, cu un șut în vinclu de la aproximativ 10 metri și Paulo Ferreira cu un șut surprinzător, din unghi.

 

Evoluție spectaculoasă a scorului, răsturnare aproape reușită

 

În ultimele minute s-a jucat însă prudent. Gazdele au preferat să se apere, mureșenii au dominat jocul, dar nu s-a mai înscrie. În prelungiri, ambele echipe au jucat la siguranță, pentru a nu oferi adversarei șansa golului, poate, decisiv. Cum nici în cele două reprize nu s-a înscris, învingătoarea a fost decisă la penalty-uri.
Gazdele au ratat două din cele cinci lovituri, în timp ce formația mureșeană nu a reușit să puncteze decât de două ori, astfel încât Autobergamo Deva s-a impus cu 3-2 și conduce cu 1-0 în disputa din penultimul act.

La loviturile de departajare, pentru gazde au înscris Ignat, Manya și Tacot, iar pentru mureșeni au punctat Gherman și Răducu. Au ratat C. Matei și Pânzaru pentru Deva, Mimi Stoica, Szocs și Ruxandari pentru  mureșeni. Pentru calificarea în finală, City’us are nevoie de două victorii în partidele pe care le vor susține săptămâna viitoare la Târgu-Mureș.

Partida a doua este progrmată miercuri, 18 mai, de la ora 19.15, iar, în cazul unei victorii a mureșenilor, jocul decisiv se va disputa a doua zi, joi, 19 mai.
Cealaltă semifinală a debutat cu o mare surpriză, United Galați reușind să învingă cu 3-0 Informatica Timișoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE