A început Târgul de Artă Meşteşugărească şi Produse Tradiţionale! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 292 Vizualizări

A început Târgul de Artă Meşteşugărească şi Produse Tradiţionale!

targJoi, 12 mai 2016, în zona Ceasului floral din Piaţa Trandafirilor, a avut loc inaugurarea Târgului de Artă Meşteşugărească şi a Produselor Tradiţionale, parte a manifestărilor desfăşurate în această săptămână prilejuită de desfăşurarea celei de a XX-a ediţii a manifestării culural-artistice „Zilele Târgumureşene”.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa primarului Municipiului, Dorin Florea, a consilierului acestuia, Claudiu Maior, alături de un numeros public venit să asiste la deschiderea oficială a „Târgului…”. „În Cetate, la ora actuală se desfăşoară unul din cele mai importante programe, Artele şi meseriile, aşa cum au fost odată la Târgu-Mureş. Vrem să reînviem meseriile, să devină  aşa cum  este cerinţa pieţei şi a Europei, toate acestea necesită o abordare serioasă. Trebuie să stârnim pasiunile tinerilor, nu doar să le prezentăm meseriile. Să aveţi sănătate şi noroc, vreme a e placută pentru că aşa a fost comandată ziua de azi. Noi suntem bucuroşi că v-am putut oferi un pic de frumuseţe şi un pic de bunăstare”, a declarat Dorin Florea.

Peste 80 de meşteşugari, veniţi din toate colţurile ţării, producători de miere şi produse apicole, de brânzeturi şi preparate din carne, alături de meşteri artizani, sculptori, olari, iconari etc., şi-au etalat produsele, într-o atmosferă de culoare, scăldată în lumina blândă a primăverii.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE