Roade la baza piramidei juniorilor ASA Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 1498 Vizualizări

Roade la baza piramidei juniorilor ASA

Cu două etape înaintea finalului Campionatului Național al Juniorilor B, grupa jucătorilor născuți în anul 1999 de la ASA Târgu-Mureș este virtual campioană a seriei a VI-a a, asigurându-și promovarea în Liga Elitelor. Această performanță reușită de echipa antrenorului Adrian Pop a fost reușită în etapa trecută, după victoria „roș-albaștrilor” cu 2-1 în fața celor de la LPS Târgu-Mureș. Bilanțul tinerilor jucători după 24 de etape disputate este de 20 de victorii, 2 rezultate de egalitate și 2 înfrângeri, golaveraj 89-16 și nu mai pot fi ajunși de urmăritoare, următoarele clasate, CFR Cluj și CSȘ 2 Baia Mare aflându-se la 6 puncte în urma lor. Mureșenii au suferit cele două înfrângeri de pe parcursul campionatului la Gloria Progresul Bistrița, scor 0-3 și pe teren propriu, 1-2 cu CSȘ 2 Baia Mare, pe care o învinsese în tur la același scor. Remizele au fost înregistrate în deplasare, la Viitorul Mihai Georgescu și la CFR Cluj, ambele la același scor, 1-1, în timp ce majoritatea victoriilor au fost obținute la scoruri concludente, dovada fiind golaverajul net superior față de contracandidatele la promovare.

Convocări la națională și debuturi în eșaloanele superioare

Evoluția echipei unora dintre componenți a atras automat atenția selecționerilor reprezentativei României sub 17 ani. Astfel, chiar în aceste zile patru dintre jucători se află la acest lot pentru o acțiune care se desfășoară în localitatea brașoveană Tărlungeni. Aceștia sunt Darius Ursu, Yasin Hamed, Adrian Șut și Sebastian Trăistar. Un alt „produs” al centrului este și jucătorul Carlos Chertes, care a fost împrumutat în acest sezon la formația de ligă secundă Academica Clinceni și a avut deja convocări la lotul național de juniori, iar golgheterul echipei, Adrian Șut a „bifat” câteva minute în tricoul echipei de Liga I.

Ceilalți componenți ai lotului pregătit de Adrian Pop și preparatorul fizic Darius Miclea sunt: Tudor Negrușa, Alexandru Boroș (portari), Petruț Chirlejan, Birtalan Alpár, Florin Băldean, Adrian Birou, Szász Alpár, Sergiu Maroscher, Gergely Eduard, Alex Pârlea, Bogdan Onul, Tudor Suciu, Alex Arion, Tornyai Andrei, Albert Ungurean, Daniel Suciu, Andrei Bordaș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE