Update. Start în turneul final de volei junioare Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 390 Vizualizări

Update. Start în turneul final de volei junioare

Sala Clubului Sportiv Universitar Târgu-Mureș din incinta UMF găzduiește de miercuri până duminică turneul final al Campionatului Național de volei junioare. Componența celor două serii este următoarea: CS B.P. Hașdeu Buzău, CTF Mihai I București, CSȘ Bega Timișoarași CSU Medicina CNUE Târgu-Mureș (seria I), CSM Danubiu Tulcea, Dinamo București, CSȘ 2 CNE Baia Mare și ACS Agroland Timișoara (seria II). Programul partidelor din grupe urma a fost stabilit în seara zilei de marți. În cele două serii se joacă în sistem turneu, fiecare cu fiecare, în zilele de miercuri, joi și vineri, iar primele două clasate vor susține semifinalele sâmbătă, prima clasată cu a doua din cealaltă serie, urmând ca duminică să se dispute finalele.

Pretenții justificate la titlu

După ce în urmă cu un an, la turneul final de la Brașov s-au clasat pe locul III, după Dinamo Romprest București și CSȘ Blaj, junioarele mureșene vor încerca să facă un pas (mai degrabă doi) înainte în acest final de sezon, obiectivul fiind recâștigarea titlului național, după o pauză de trei ani. Pretențiile „medicinistelor” de a reveni în frunte sunt pe deplin justificate, dacă ținem cont de componența lotului. Nu mai puțin de șapte dintre jucătoare au îmbrăcat pe parcursul ediției de Divizia A1 tricoul primei echipe, care a încheiat ediția pe locul V, loc ce asigură o participare la competițiile internaționale. De asemenea, parcursul până la turneul final a dat multă înceredere. Echipa târgumureșeană a câștigat detașat grupa preliminară G, cu 10 victorii din tot atâtea partide jucate și un singur set pierdut, iar în luna trecută a încheiat grupa III-a semifinală, disputată tot la Târgu-Mureș cu cinci victorii cu 3-0 în fața formațiilor CSȘ 2 CNE CSM Baia-Mare, LPS Oradea, CNMB Râmnicu Vâlcea, CSȘ Sibiu și CSȘ Toplița.

Cele șapte jucătoare care au prezențe și în Divizia A1 sunt: Loredana Dobriceanu, Alexandra Cauc, Elizabet Varga, Bianca Pașca, Alexandra Babaș, Carmen Arniceru și libero-ul Laura Molnar. Lotul este completat de Rodica Buterez, Lovasz Timea și Raisa Ioan. Conform regulamentului, echipa organizatoare își rezervă dreptul de a programa partidele proprii la orele preferate, astfel încât echipa antrenorilor Ciprian Dîrnescu și Bokor Istvan vor juca în fiecare zi în al treilea meci al zilei, de la orele 16.00, ordinea adversarelor fiind cea de la prezentarea grupelor, adică Buzău, CFT Mihai I și Bega.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE