Horoscop 23 mai Horoscop
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 468 Vizualizări

Horoscop 23 mai

 

Vibratia zilei este 5 si ar fi bine s-avem curaj sa infruntam si situatii mai complicate ca sa vedem daca ne putem depasi limitele.

Horoscop 2016 GEMENI – Poate ajungeti la o intelegere cu partenerul de viata si face fiecare dintre voi un efort ca relatia sa fie mai buna. Intrevedere in scop de afaceri si ca sa puneti la punct situatia financiar-bancara, sa vedeti daca v-ajung banii de rate si ca sa puteti pleca in concediu.

Horoscop 2016 RAC – S-ar putea sa luati niste bani cu care sa faceti aprovizionarea si sa mai puneti o suma deoparte pentru weekend. O sa faceti fata situatiilor nou-aparute la serviciu si puteti cere si voi cate ceva daca va faceti curaj si profitati de vreo ocazie ivita din senin.

Horoscop 2016 LEU – Ar fi nevoie de un plus de diplomatie in relatia de cuplu, ca sa-l menajati un pic pe partener. Poate dati frau liber imaginatiei, sa iasa ceva de calitate din mainile voastre, sa va si cultivati niste talente ca sa accesati zonele necunoscute ale fiintei voastre.

Horoscop 2016 FECIOARA – Poate vine cineva pe la voi in vizita si o sa puneti la cale un eveniment care sa acapareze intreaga familie, o nunta, un botez. Se pare c-ati strans niste bani pentru niste reamenajari interioare si o sa v-apucati de treaba sau puneti pe altcineva sa se ocupe de munca propriu zisa.

Horoscop 2016 BALANTA – O sa faceti un efort sa asimilati o materie de studiu, sa faceti niste referate ca sa incheiati o situatie scolara. O sa reluati niste operatiuni ca sa faceti rost de actele necesare la un interviu, ca sa va luati o casa, poate, un imprumut de la banca – sunt destule semnaturi de luat.

Horoscop 2016 SCORPION – V-au ramas niste lucruri de spus si de facut, ca sa va mearga mai bine in relatia de cuplu, asa ca vedeti ce faceti. Se pare c-o sa recuperati niste bani, cu conditia sa le reamintiti in scris, verbal, datornicilor, sa faca bine sa va dea ce-i al vostru, altminteri mai aveti de asteptat.

Horoscop 2016 SAGETATOR – Va scoate cineva la o plimbare, la o cafea si o sa fie un schimb de idei care sa va entuziasmeze. Vesti bune, aveti de luat niste bani si sa recuperati ceva care ramasese in patrimoniul altcuiva si-o sa se-ncheie un conflict intre parteneri de cuplu sau de afaceri.

Horoscop 2016 CAPRICORN – E momentul sa perfectati comunicarea cu partenerul de cuplu si sa vedeti cât de multe lucruri s-au inteles gresit. Poate-ar fi tocmai nimerit un control medical, sa stiti cam care e starea organismului si sa vedeti daca se poate interveni pentru optimizare si cu ce.

Horoscop 2016 VARSATOR – Poate n-ar strica sa va faceti un consult medical sa le veniti de hac durerilor, oboselii, sa aveti tonus de competitie. E posibil sa v-alegeti alta echipa cu care sa colaborati ca sa aveti rezultate dintre cele mai bune, sa nu pierdeti timp si nici bani.

Horoscop 2016 PESTI – Se asteapta un raspuns de la voi, sa spuneti daca ii faceti loc in viata voastra cuiva care-si doreste sa fiti impreuna. Se contureaza un parteneriat de succes si o s-o duceti bine si dupa ce se-ncheie proiectul la care lucrati daca o sa pastrati legatura, mentineti contractul.

Horoscop 2016 BERBEC – Se poate s-aveti de dat un examen pentru care va trebui sa parcurgeti o materie stufoasa si greu de asimilat si-ntr-un timp, relativ, scurt. Poate va trebui sa reactualizati niste acte de identitate, sa faceti niste achizitii, sa deveniti proprietari, sa puteti pleca in strainatate la munca, la studii sau in vacanta.

Horoscop 2016 TAUR – Va consultati cu fiinta iubita in privinta folosirii economiilor si a educatiei copiilor, ca sa cheltuiti si – cu cap – banii. O sa depuneti eforturi serioase ca sa faceti o afacere sa mearga, sa va repozitionati – la slujba, in cariera, sa ajungeti la alt nivel – sanse sunt.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE