Ciprian Dobre dixit: „PSD nu poate scăpa din ghearele UDMR” Politic
  • redactia
  • 2 comentarii
  • 1599 Vizualizări

Ciprian Dobre dixit: „PSD nu poate scăpa din ghearele UDMR”

111Co-preşedintele PNL Mureş, Ciprian Dobre, a declarat miercuri, 15 iunie, pentru Agerpres, că reacţia liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, şi cea a liderului judeţean al social-democraţilor mureşeni, Vasile Gliga, la oferta sa, de colaborare între PSD şi PNL pentru constituirea unei majorităţi în Consiliul Judeţean Mureş, dovedesc că „PSD nu poate scăpa din ghearele UDMR”.
„PSD nu poate scăpa din ghearele UDMR, trocul este mult mai sus şi mult mai amplu decât cel pe care îl vedem la Mureş. (…) Din păcate, prin cele două declaraţii făcute de liderul mai mare, Liviu Dragnea, şi liderul mai mic, Vasile Gliga, se arată că PSD-ul nu poate scăpa din ghearele UDMR la Mureş. Astea sunt practic declaraţiile celor doi lideri, pentru că, dacă le analizaţi, niciuna nu răspunde la oferta făcută de PNL Mureş. Nu răspunde ofertei PNL, să fie foarte clar”, a afirmat Ciprian Dobre.
Potrivit site-ului www.agerpres.ro, reacţia lui Ciprian Dobre a venit în urma declaraţiilor liderului PSD, Liviu Dragnea, care a afirmat că „pentru PSD, domnul Dobre este un om complet fără cuvânt în care nu poţi avea încredere”, întrucât acesta ar fi negociat majoritatea în Consiliul Judeţean Mureş şi cu alte formaţiuni, iar liderul PSD Mureş, Vasile Gliga, afirma, la un post local de televiziune, că nu a considerat oferta ca fiind „serioasă”, întrucât a fost făcută pe Facebook. „Din păcate Liviu Dragnea m-a dezamăgit a doua oară. O dată m-a dezamăgit ca ministru al Dezvoltării şi m-a dezamăgit cu această declaraţie caraghioasă pe care a făcut-o ieri. Atacuri la persoană, nu e deloc demn de un preşedinte de partid mare, aşa cum se consideră PSD. În opinia mea, m-a dezamăgit ca ministru cu un mandat lamentabil şi dezastruos pentru România, dar şi prin acest atac personal care nu are ce căuta la nivelul de preşedinte de partid. Domnul Gliga a primit acelaşi sfat de a mă ataca personal şi nu care cumva să răspundă la oferta noastră. De aceea am făcut oferta pe Facebook, ca să nu mai existe îndoială, dacă aş fi negociat cu altcineva nu aş fi putut face acea ofertă”, a susţinut Ciprian Dobre.
De asemenea, Ciprian Dobre a mai precizat că nu a negociat în ultimii cinci ani cu UDMR majorităţi în Consiliul Judeţean Mureş, „cu atât mai puţin după 5 iunie”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE