După 35 de ani de activitate, colonelul Ovidiu Găzdac a trecut în rezervă Eveniment
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 2186 Vizualizări

După 35 de ani de activitate, colonelul Ovidiu Găzdac a trecut în rezervă

La Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Horea” al județului Mureș, a avut loc vineri, 17 iunie, festivitatea de trecere în rezervă a colonelului Ovidiu Găzdac, prim adjunct al ISU Mureş, după 35 de ani de activitate. Colonelul Găzdac a primit o diplomă de onoare din partea Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş, un tablou cu toţi angajaţii ISU, o diplomă şi o plachetă din partea conducerii ISU Mureş. Pe platoul din incinta ISU Mureş au fost aliniate toate cadrele ISU Mureş, precum şi maşinile de intervenţie.
„Este greu să abordez activitatea de 35 de ani ca militar în câteva cuvinte. Am îndeplinit toate funcțiile pe latură operativă, de la comandant de pluton, până la inspector șef. În această perioadă, am trăit și m-am bucurat de împlinirile și satisfacțiile profesionale specifice funcțiilor pe care le-am îndeplinit, dar am avut parte și de decepții și neîmpliniri oferite de sistem. În aceste clipe, îmi exprim recunoștința și le mulțumesc comandanților pentru sprijinul, încrederea și aprecierile de care m-am bucurat în acești ani. Trec în rezervă din funcția de prim adjunct cu gândul de a lăsa în urmă specific competențelor pe care le-am avut respect la nivel local, regional și național pentru persoană, pentru compartiment și unitate (…) Cred în cadrele care mă vor înlocui, cred că vor păstra ștacheta unității ridicată la loc de cinste la nivel național, că vor păstra o bună relație de subordonare bazată pe respect, cinste și devotament”, a transmis colonelul Ovidiu Găzdac.
Fostul inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureș, col. (r.) Ioan Micu, și-a exprimat în discursul său bucuria că a lucrat alături de colonelul Găzdac 18 ani. 2 isu„Astăzi, am aceleași emoții pe care le-am trăit în urmă cu 15 ani, când pe acest platou am predat comanda unității. Mă bucur că din cei 34 de ani de militar pe care domnul colonel Găzdac îi are, 18 ani am lucrat împreună și am fost comandantul dânsului și am realizat foarte multe. Îi doresc multă sănătate, îl felicit pentru tot ce a făcut în această unitate și îi doresc să se bucure de pensie cel puțin atât cât a lucrat ca militar”, a afirmat col. (r.) Ioan Micu.
„Legătura noastră este mai mult decât profesională”
Coordonatorul SMURD Mureș, dr. Cristian Boeriu, a vorbit în discursul său despre începuturile colaborării cu colonelul Găzdac, afirmând că legătura dintre ei a fost una mai mult decât profesională. „Când am pășit pentru prima dată în unitatea de pompieri din Târgu-Mureș, domnul colonel Găzdac era un tânăr căpitan, dacă bine îmi aduc aminte, sau locotenent major, cu care stăteam noaptea, în timpul gărzilor pe care le făceam împreună, la povești. De aceea, legătura noastră este mai mult decât profesională. Pentru mine, Ovidiu Găzdac este un bun prieten. Îl felicit și îi doresc multă sănătate, îi doresc să aibă parte numai de bine, să se bucure de timpul pe care îl va avea la dispoziție de acum înainte”, a transmis dr. Cristian Boeriu. 3 festivitate

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE