Campionii la futsal și-au aflat adversarii Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Campionii la futsal și-au aflat adversarii

Zilele trecute, la sediul UEFA din Nyon a avut loc tragerea la sorți a
grupelor din turul preliminar și Main Round, din UEFA Futsal Cup, ediția 2016/2017. Campioana României, City’us Târgu-Mureș este calificată direct în Main Round și va face parte din grupa a 6-a, alături de formațiile ERA Pack Chrudim (Republica Cehă), Pinerola Bratislava (Slovacia) și câștigătoarea grupei A din turul preliminar, al cărui disputare este programată între 16-21 august. Din această grupă se află formațiile Apoel Nicosia (Cipru), Gentofte (Danemarca), ASUE Yerevan (Armenia) și Futsal Maniacs (Elveția), favorită la calificare fiind echipa cipriotă.

Mai vechi „cunoștințe” pentru mureșeni

Partidele din Main Round se vor disputa în perioada 11-16 octombrie, în Cehia, gazdă fiind o mai veche cunoștință a echipei mureșene, echipa din Chrudim. Pentru City’us va fi cea de-a patra dispută cu ERA Pack Chrudim, în fața căreia a obținut o victorie și a cedat de două ori. Cele trei dueluri au fost jocurile din Elite Round din 2010 (5-7 la Lisabona), Main Round 2012 (5-4 la Chrudim) și Elite Round 2013 (1-9 la Pardubice). Echipa slovacă, Pinerola Bratislava a reușit să câștige liga slovacă după ce a învins în
finală marea favorită, Slov-Matic Bratislava. Așadar, pentru calificarea în Elite Round se întrevede o înfruntare între locurile 8 (Chrudim), 16 (City’us), 18 (Pinerola) și, posibil, 21 (Apoel), locuri stabilite de ierarhia coeficienților din UEFA Futsal Cup.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE