Share

Home / Eveniment / Lucrările la tronsonul de autostradă Târgu-Mureș – Ogra avansează rapid

Lucrările la tronsonul de autostradă Târgu-Mureș – Ogra avansează rapid

În numai câteva săptămâni peisajul de pe lângă E60, Târgu Mureș – Ogra s-a schimbat radical. Utilajele asocierii SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL au săpat adânc în fostele grădini și ogoare proaspăt expropriate pentru a lega municipiul reședință de județ a Mureșului de cel a vecinilor de la Cluj. Ordinul de începere a lucrărilor pentru circa 10,1 km între Ungheni și Ogra, parte din autostrada A3 Câmpia Turzii – Ogra – Târgu-Mures, a fost emis de Compania de Autostrăzi în luna iunie a acestui an.
„Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România anunța că astăzi, 01.06.2016 a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor pentru “Execuție lucrări realizarea Autostrăzii Brașov – Târgu-Mureș- Cluj – Oradea, sector 1C Târgu-Mureș – Ogra Lotul 2: Ungheni – Ogra” în lungime de 10,105 km”, se arată într-un comunicat remis de Compania de Autostrăzi. Contractul a fost atribuit în urma finalizării procedurii de licitație Asocierii SC Strabag SRL – SC Straco Grup SRL și are o valoare totală de 251,349,460.28 lei fără TVA. Compania a informat că tronsonul va fi finanțat în cadrul POIM 2014 – 2020 și că durata contractului este 12 luni pentru execuția lucrărilor și 48 luni perioada de garanție. Pe 4 mai, CNADNR emitea ordinul de începere pe alte trei loturi, în total 40 de km, între Ogra și Câmpia Turzii, iar în urmă cu două luni anunța că a fost reziliat contractul pentru ce-l de-al cincilea lot al autostrăzii, continuarea de la Ungheni la Târgu-Mureș.
Ionel ALBU2345

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S-au decis candidaţii UDMR pentru Primăria Târgu-Mureş şi Consiliul Judeţean Mureş

Adunarea Delegaţiilor UDMR Mureş l-a desemnat, joi, pe Soos Zoltan, directorul Muzeului Judeţean Mureş, candidat la …

Share
Share