VIDEO: Sărmaşu – Zau de Câmpie, amical cu 9 goluri Sărmașu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 690 Vizualizări

VIDEO: Sărmaşu – Zau de Câmpie, amical cu 9 goluri

fotbal 1Echipa fanion a oraşului Sărmaşu, ASC Sărmaşu 2005, a învins sâmbătă, 27 august, cu scorul de 7-2, formaţia AS Paeonia 2002 Zau de Câmpie. Meciul a fost unul amical şi a avut loc cu ocazia celei de-a XIV-a ediţii a Zilelor Oraşului Sărmaşu.

Daniel Camară, preotul preşedinte de club

Preşedintele clubului ASC Sărmaşu 2005, care evoluează în Liga a IV-a, este nimeni altul decât părintele ortodox Daniel Camară, un foarte bun cunoscător al fenomenului fotbalistic a cărui implicare, alături de cea a autorităţilor locale, este decisivă pentru menţinerea în viaţă a mişcării sportive din Sărmaşu.

fotbal caseta 1

Reporter: Sub ce auspicii începeţi campionatul din acest sezon?

Daniel Camară: Începem un nou sezon, 2016-2017, propunându-ne să avem un parcurs cât se poate de bun, să acumulăm puncte, să avem un loc bun în clasament. Obiectivul principal este să fie mişcare, sport, şi la Sărmaşu. Avem două echipe de seniori şi de juniori, cu care căutăm să întreţinem mişcarea sportivă.

Rep.: Tineretul din Sărmaşu este suficient pentru a asigura lotul?

D.C.: Da, ne bazăm pe tinerii din Sărmaşu. Echipa de juniori este alcătuită exclusiv din sărmăşeni, iar la echipa de seniori, care are 25 de jucători, avem şi câţiva prieteni care mai vin din Târgu-Mureş să joace la noi.

Rep.: Care e motivul pentru care sunteţi alături de echipa de fotbal?

D.C.: Am căutat să mă implic pentru a susţine mişcarea sportivă. Să existe sport şi la Sărmaşu, pentru că Sărmaşu a avut tot timpul echipe de seniori şi de juniori. De aceea m-am implicat, ca să funcţionăm în continuare şi îmi doresc să fim la nivelul Ligii a IV-a, care e un nivel superior totuşi.

Rep.: Bănuiesc că jucătorii dumneavoastră sunt amatori…

D.C.: Da, joacă fotbal din plăcere. Unii lucrează la Pompieri, avem poliţişti şi din alte domenii. Mulţumim pe această cale Primăriei şi Consiliului Local Sărmaşu şi domnului primar Ioan Mocean pentru susţinere. Ei sunt principalii susţinători ai echipei, noi, ceilalţi, suntem voluntari…

fotbal caseta 2

Doi antrenori principali

Funcţia de antrenor principal este „împărţită” între Cătălin Constantin şi Adi Deteşan, primul dintre aceştia împărtăşindu-ne câteva gânduri înainte de începerea campionatului. „Meciul de astăzi a fost benefic, chiar dacă a fost destul de târziu ca primă întâlnire a echipei. A fost un meci util pentru angrenajul echipei, să ne întâlnim, să ne vedem, să punem la cale ce avem de făcut în turul campionatului. Echipa e aproximativ aceeaşi, la noutăţi avem doi băieţi care au venit de la Luduş şi sperăm să mai aducem doi-trei băieţi de la Târgu-Mureş”, a declarat Cătălin Constantin. „E important să avem echipă, deoarece Sărmaşu este oraş şi la nivel de oraş ar fi păcat să nu avem echipă măcar la nivelul Ligii a IV-a. Cu aportul părintelui Daniel Camară şi al Primăriei, reuşim să avem echipă la un nivel acceptabil. Personal, pentru acest sezon mi-am propus măcar locurile 5-7. Aşa de început, şi dacă o să începem bine, cine ştie, poate o să ţintim la mai sus”, a completat tehnicianul formaţiei ASC Sărmaşu 2005.

fotbal 2

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE