Home / Invatamant / Şcoala de Arte şi Meserii, proiect de succes al Primăriei Târgu-Mureş. Claudiu Maior: „Am adus tehnologia germană la Târgu-Mureş”

Şcoala de Arte şi Meserii, proiect de succes al Primăriei Târgu-Mureş. Claudiu Maior: „Am adus tehnologia germană la Târgu-Mureş”

111Proiectul cadru iniţiat şi promovat de Primăria municipiului Târgu-Mureş vizând reabilitarea atelierelor tehnice de profil cuprinde, între altele, şi achiziţionarea unor materiale necesare procesului de instruire a elevilor în mai multe profiluri.

Astfel, cele de tehnician diagnosticare auto, mecanic auto, electronist auto încep, pas cu pas, să se regăsească în amplul program de implementare a proiectului „Şcolii de Arte şi Meserii”. De la acestea, nici Liceul Tehnologic „Gheorghe Şincai” din Târgu-Mureş n-a făcut rabat, achiziţionând, în acest sens, cu sprijinul Primăriei Târgu-Mureş un autoturism, marca Golf. „Răspundem astfel cârcotelilor unor persoane care, neîncrezători în proiectul primăriei se intrebau acum câteva luni de zile, ce rost ar mai avea o şcoală de meserii în localitate. O astefel de „şcoală” îşi are rostul, şi mai mult decât  atât, îi informăm pe toţi cei interesaţi că, recent, am sprijinit Liceul Tehnologic să achiziţioneze un autoturism, care va servi elevilor acestui liceu drept material didactic, alături de standurile practice aferente. Cu alte cuvinte, am adus tehnologia germană la Târgu-Mureş. Mulţumesc conducerii acestei instituţii de învăţământ pentru interesul manifestat în educaţia tinerei generaţii, menţionând, în final, că am reabilitat cu acest prilej şi atelierul de practică, astfel încât elevii şcolii profesionale să beneficieze de o pregătire la standarde europene. Investiţia s-a realizat cu bani de la bugetul local ala oraşului şi se ridică la cca 250.000 de lei”, a declarat Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Începere implementare măsura “Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor IMM-uri cu activitate economică” – SC GRAND SA –

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share