Un prim turneu reușit la debutul în noul sezon de fotbal american Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Un prim turneu reușit la debutul în noul sezon de fotbal american

În week-endul trecut a vut loc prima ediție a „Cupei Mureș Monsters” la fotbal american, disputat pe terenul sintetic al stadionului Trans Sil. La această ediție inaugurală au participat patru echipe din țară: Miners Baia Mare, Cluj Crusaders și Bucharest Warriors. Acest turneu a reprezentat cea mai importantă competiție de la încheierea campionatului național din 2016, fiind un eveniment binevenit tuturor echipelor, în care acestea și-au putut testa noii jucători.
În prima zi s-au desfășurat semifinalele cupei, în care Mureș Monsters a învins cu 29-0 formația din Baia Mare Miners, iar Cluj Crusaders a câștigat în fața formației Bucharest Warriors cu 32-12. A doua zi a programat finalele acestei primei ediții.
În prima partidă desfășurată, în lupta pentru locul 3 bucureștenii de la Warriors i-au învins pe maramureșenii de la Miners. În finala mare, desfășurată pe o ploaie măruntă, clujenii de la Crusaders au câștigat în fața gazdelor de la Monsters cu scorul de 24-6.
Titlul de cel mai bun jucător al competiției a fost împărțit între clujeanul Dan Crâsnic şi mureşeanul Moni Róbert.
Jucătorii care au făcut parte din lotul pregătit de Derzsi Zoltán, Mihai Mocanu și Gál László au fost: Szőlősi Hunor, Mihai Mocanu, Szász Szilárd, Karácson Attila, Hegedűs Zsolt, Gál László, Mihai Ciobotaru, Vér Ervin, Baló Levente, Gál Szilárd, Ozsváth Szilárd, Lakó Levente, Cristian Prisăcariu, Szőlősi Örs, Fülöp Csaba, Kacsó Ákos, Egyed Alpár, Barna Lóránd, Kádár Ákos, Wachter Lewis, Kakucs Botond, Călin Oltean, Derzsi Zoltán, Cserey Szabolcs, Manache Mihály, Lőrinc Lajos, Cristian Pantea, Kocsis Gellért, Csiki Szabolcs, Marius Breja şi Moni Róbert.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE