„Albinuțele” au împodobit bradul și îl așteaptă pe Moș Crăciun Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 991 Vizualizări

„Albinuțele” au împodobit bradul și îl așteaptă pe Moș Crăciun

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit „Albinuța” din Târgu-Mureș au participat și în acest an la Parada Brazilor de la Promenada Mall Târgu-Mureș. „Albinuțele” au împodobit bradul de Crăciun cu conuri de brad, nuci, felii de portocale, flori uscate și alte lucrușoare și ornamente handmade pe care le-au pregătit cu drag acasă, împreună cu părinții, sau la grădiniță, cu ajutorul educatoarelor.

1„Pentru Grădinița „Albinuța”, participarea la evenimentul organizat de Promenada Mall Târgu-Mureș, împreună cu compania Malio, a devenit tradiție. Înscrierea i-a aparținut doamnei educatoare Persida Roșca, care a devenit mesagerul evenimentului de mai bine de patru ani. Au participat la această acțiune copiii de la Grupa „Buburuzelor”, însoțiți de doamnele educatoare Persida Roșca și Andreea Gîndilă, și copiii de la Grupa „Fluturașilor”, însoțiți de doamnele educatoare Diana Pop și Mădălina Ciucă”, a afirmat prof. înv. pre. Angela Ferenți.

2-impodobireAlături de preșcolarii și educatoarele celor două grupe au fost și părinții, motivați de îndemnul educatoarelor și al copilașilor. De altfel, părinții i-au ajutat pe copii să confecționeze ornamentele pentru brad. „Pentru împodobirea bradului, copiii și părinții au avut ca temă pentru acasă confecționarea a trei-cinci ornamente de brad handmade din materiale reciclabile și frumoase, care să aibă minimum 10 centimetri. Bucuria de pe chipurile copiilor și emoțiile cu care au participat la împodobirea bradului ne-au dus pentru moment cu gândul la copilăria noastră”, a transmis educatoarea Persida Roșca.
Educatoarea de la Grupa „Fluturașii”, Mihaela Toma, a transmis că atât copiii, cât și părinții au fost invitați să participe la acest eveniment tradițional, după reîntoarcerea din minivacanță. Aceștia au împodobit un brad tradițional cu conuri de brad, nuci, felii de portocale, flori uscate și alte lucrușoare pregătite de copii și educatoare. Potrivit organizatorilor, această acțiune de tip outdoor a oferit posibilitatea părintelui să-și cunoască mai bine copilul, să se implice alături de cel mic în activități și să se bucure împreună de magia Sărbătorilor de iarnă. La finalul evenimentului, „albinuțele” au fost răsplătite cu cadouri din partea organizatorilor, iar educatoarele le-au mulțumit părinților pentru implicarea în acest eveniment atât de special.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE