Share

Home / Social / Cine are prioritate la locuințele ANL din Sighișoara

Cine are prioritate la locuințele ANL din Sighișoara

Primăria Municipiului Sighișoara a publicat, pe site-ul instituției, lista de prioritate pentru acordarea locuințelor ANL. „Comisia socială de analiză pentru repartizarea locuințelor pentru tineri, construite prin ANL, constituită prin Dispoziția Primarului Municipiului Sighișoara nr. 504/22.08.2016, a finalizat evaluarea dosarelor depuse pentru obținerea unei locuințe ANL conform Regulamentului privind cadrul, modalitatea și criteriile de analiză și soluționare a cererilor de atribuire a locuințelor pentru tineri construite prin ANL, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr.97 / 28.11.2016. Prin Hotărârea Consiliului Local Sighișoara nr.113 din 27 decembrie 2016, Consiliul Local Sighișoara a aprobat Lista de prioritate pentru acordarea locuințelor construite prin ANL în Municipiul Sighișoara”, se arată pe site-ul instituției.
Contestațiile cu privire la acordarea priorităților se vor adresa Primarului, în termen de 7 zile de la afișarea listelor, acestea vor fi soluționate în termen de maxim 15 zile de la data înregistrării acestora, de către o comisie constituită prin Dispoziția Primarului Municipiului Sighișoara. Detalii aici.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO – INCREDIBIL: labrador furat din curtea unui luduşean!

Luduşeanul Dan Petruţ a postat joi, 14 februarie, pe pagina sa de Facebook, un apel …

Share
Share