Home / Social / Raport anual al Penienciarului Tîrgu Mureș

Raport anual al Penienciarului Tîrgu Mureș

 

Sediul Penitenciarului Târgu Mureş a găzduit, în ziua de 18 ianuarie, ședința festivă de prezentare a Raportului de activitate pentru anul 2016.

În cadrul şedinţei de bilanţ au fost prezentate principalele activităţi derulate pe parcursul anului 2016 de către serviciile şi compartimentele instituţiei, precum şi obiectivele propuse pentru anul 2017.

Scopul activităților desfășurate este acela de a asigura, în primul rând drepturile prevăzute de lege, educaţia şi asistenţa socială și psihologică a persoanelor custodiate în vederea reintegrării sociale, prin participarea acestora la astfel de activități, dar și prin implicarea deținuților în activitățile lucrative organizate la nivelul locului de deținere, potrivit informațiilor furnizate de agent șef adjunct de penitenciare Alin Pop, purtător de cuvânt al Penitenciarului Târgu Mureş

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Amenzi pentru nerespectarea carantinei și a restricțiilor!

Pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-CoV-2, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul …