Home / Sanatate / Norbert Wellmann: „Ador să îmbin călătoritul cu medicina!”

Norbert Wellmann: „Ador să îmbin călătoritul cu medicina!”

Continuăm să identificăm conturi Instagram din judeţul Mureş! Instagram este un fenomen social cu peste 500 de milioane de utilizatori activi la nivel global.Vă readucem aminte că Zi de Zi alocă o rubrica săptămânală pentru cele mai „cool” conturi de Instagram. Săptămâna aceasta am identificat un nou cont cool, Norbert Wellmann, student la medicină și viitor medic.

3 norbertReporter: Care este povestea din spatele contului tău de Instagram?
Norbert Wellmann: Contul meu de Instagram a luat naştere datorită prietenilor mei, care insistau să fiu şi eu în pas cu lumea. Intițial mi-a fost ciudat, fiind o noutate pentru mine, dar încet-încet am început să postez tot mai multe poze, iar acum pot să spun că este reţeaua de socializare pe care o folosesc cel mai des. Am încercat de-a lungul timpului să postez poze diversificate, să îmbin călătoriile cu medicina, cu spiritualitatea şi să vin întotdeauna cu ceva nou. Ador să călătoresc, să explorez şi să experimentez, iar aceste lucruri reies şi din pozele de pe cont. Îmi place să capturez momentele de fericire ale vieţii şi tot ce înseamnă pozitivitate. Fiind student la medicină, încerc să-mi familiarizez prietenii cu viitoarea mea meserie, adăugând o poză în halat, o poză cu stetoscopul şi aşa uşor uşor îmi întru în rolul meu de viitor medic. Se spune că, cine n-are carte, n-are parte, eu însă acelaşi lucru l-aş spune şi despre tot ce înseamnă viaţa culturală, care este un mod de dezvoltare şi relaxare. Reuşind să „îmbin” toate astea pe contul meu, am început să primesc aprecieri de la oameni din diferite părţi ale lumii şi astfel am reuşit să leg prietenii.
www.instagram.com/norbert.wellmann/?hl=ro

Alin ZAHARIE, Claudiu TÂRNOVEAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

VIDEO: Liceul Silvic Gurghiu, în haine complet noi pentru anul școlar 2021-2022

După o perioadă în care a stagnat, proiectul de reabilitare și modernizare a Liceului Silvic …