Percheziții de amploare în județul Mureș Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2161 Vizualizări

Percheziții de amploare în județul Mureș

 

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş efectuează 22 de percheziţii, pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni cu produse accizabile.

La data de 22 martie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează 22 de percheziţii, pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani și contrabandă cu produse accizabile.

La activităţi participă și poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, precum şi jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Regele Ferdinand I” – Tîrgu Mureş.

În fapt, în perioada 2016 – 2017, mai multe persoane ar fi comercializat ţigarete ce nu aveau aplicate banderole de marcaj fiscal, pe raza judeţului Mureş, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE