Repriză secundă bună pentru Mureș Monsters pe Bega Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 190 Vizualizări

Repriză secundă bună pentru Mureș Monsters pe Bega

Echipa de fotbal american Mureş Monsters Târgu-Mureș a cedat în etapa a doua a campionatului naţional de fotbal american din
România partida susținută în deplasare la Timişoara în fața echipei locale 89ers, scor 31-18 (14-0, 10-0, 7-6, 0-12). După ce în prima etapă atât Monsters, cât şi 89ers au fost învinse la zero, meciul avea o miză sporită pentru ambele echipe. Bănățenii au început mai bine partida şi lu-au asigurat un avantaj confortabil la pauză (24-0). Gazdele au reușit în primele două sferturi trei touchdownuri, trei lovituri pentru extra-punct şi un field goal. Aspectul partidei s-a schimbat radical în partea a doua. Mureşenii au atacat mult mai eficient, au reuşit să puncteze de trei ori, dar gazdele au mai reușit 7 puncte în sfertul trei, care le-au asigurat la final victoria. Oaspeții au reușit după pauză trei touchdownuri ca urmare a unor alergări pe distanţă scurtă prin Levente Baló (2) şi Szilàrd Szász.
În cealaltă partidă a etapei Cluj Crusaders a câștigat la limită în fața formației Bucharest Rebels, scor 19-18. După două etape, în clasament conduce Cluj Crusaders cu 4 punte din 2 meciuri, urmată de Bucharest Warriors, 2 p. (1 meci), Timişoara 89ers 2 p. (2 meciuri), Bucharest Rebels 0 p. (1 meci) și Mureş Monsters 0 p. (2 meciuri).
În etapa viitoare, duminică, 23 aprilie, mureșenii vor întâlni pe teren propriu formația Bucharest Warriors, un meci important pentru calificarea în semifinale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE