Olimpiada Națională de Industrie Alimentară de la Colegiul Agricol, dominată de gălățeni Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 1504 Vizualizări

Olimpiada Națională de Industrie Alimentară de la Colegiul Agricol, dominată de gălățeni

Colegiul Național Agricol „Traian Săvulescu” din Târgu Mureș a găzduit în perioada 24-28 aprilie Olimpiada Națională de Industrie Alimentară. Au concurat cei mai buni elevi din țară din clasele a XI-a și a XII-a în calificările Tehnician în analize produse alimentare și Tehnician industrie alimentară. S-au acordat premiile: I, II, III și mențiuni. Cele mai bune rezultate le-au aparținut elevilor de la Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galați, care obținut trei dintre cele patru premii întâi.

net

La calificarea Tehnician analize produse alimentare, pentru clasa a XI-a, Premiul I i-a revenit elevei Dina Stroiu, Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galați, iar premiul I pentru clasa a XII-a elevei Andreea Mădălina Cobzaru, de la același colegiu din Galați. La calificarea Tehnician în industria alimentară – clasa a XI-a, premiul I a fost obținut de elevei Georgiana Pelipenco de la Colegiul de Industrie Alimentară „Elena Doamna” din Galați, iar premiul premiul I pentru clasa a XII elevului Gabriel Ionuț Toia de la Colegiul „Grigore Antipa” din Bacău.

DSC_0068

Premiu special din partea Universității „Petru Maior”

Andreea Mădălina Cobzaru, de la Colegiul de Industrie Alimentară din Galați, a primit și Premiul special oferit de Universitatea „Petru Maior”, deoarece a reușit cel mai mare punctaj dintre toți participanții la Olimpiada Națională de Industrie Alimentară.

„Țineam statistica pentru punctele din olimpiadă, dar nu mă așteptat să iau chiar eu premiul special. A fost un concurs foarte frumos, foarte frumos organizat. Orașul este chiar mai frumos decât Sibiul din punctul meu de vedere. A fost o olimpiadă care m-a marcat pentru ultimul an de liceu”, mi-a spus Andreea Mădălina Cobzaru. Apoi mi-a povestit că în aceste zile a vizitat Salina Praid, Lacul Ursu din Sovata, Grădina Zoologică din Târgu Mureș, „la mall, ne-am mai pimbat, am fost și la cinema, a fost foarte frumos”. Despre subiecte mi-a spus că: „au fost chiar mai ușoare decât variantele pe care le fac eu de obicei la școală”.

Festivitatea de premiere, programată joi, 27 aprilie, de la ora 15.30, a început abia după ora 17.00 în Sala de festivități a Colegiului Agricol.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE