Home / Sport / CL Mureș s-a impus în Cupa Armoniei la fotbal

CL Mureș s-a impus în Cupa Armoniei la fotbal

Cea de-a V-a ediție a Cupei Armoniei la fotbal în sală a fost câștigată de echipa Consiliului Local Târgu-Mureș. Întrecerea disputată în sistem turneu în sala Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert” din Târgu-Mureș, competiție organizată de Primăria Municipiului Târgu-Mureș, s-a disputat în sistem turneu între cele cinci echipe participante, câștigătoarea obținând 10 puncte în cele patru partide. Singura care nu a cedat în fața câștigătoarei ediție a fost reprezentativa presei sportive din Ungaria, care a remizat, 1-1 în chiar prima etapă. Celelalte trei participante au fost cele a Teatrului Național Târgu-Mureș, prezentă în premieră, a Primăriei Târgu-Mureș și cea a Presei Mureșene. Fiind vorba despre jocul de fotbal, în fiecare echipă s-au regăsit câțiva care „știau cu mingea”, unii chiar foști jucători, cum a fost cazul poartrului Biro Levente, cunoscut ca Biro II, fost apărător al vechii ASA, aflat în poarta Primăriei. Surprizele nu au lipsit, echipe care păreau din start favorite fiind stopate cele aparent victime.

Moment festiv înaintea startului

Revenind la foști jucători, competiția a fost precedată de dezvelirea unui panou care reprezintă imagini din istoria fotbalului mureșean, urmat de intonarea imnurilor celor două țări. Panoul intitulat „Din istoria fotbalului târgumureșean” a fost realizat de jurnalistul Szucher Ervin, iar la acest moment au mai participat alți foști componenți ai ASA-ului din urmă cu decenii. Alături de Biro II au mai fost prezenți Gierling György, Florea Ispir și Szölösi Lászlo, iar acest panou se va regăsi în sălile de sport din școlile mureșene.

În urma disputării celor patru etape, locul secund a revenit Presei Mureșene, care a totalizat 7 puncte, podiumul fiind completat de echipa Primăriei Târgu-Mureș, cu 4 puncte. În clasament a urmat formația Teatrului Național Târgu-Mureș, cea a Presei Ungare încheind lista, ultimele două obținând câte 3 puncte.

Rezultatele

Primăria              – Teatrul Național 4-0

Consiliul Local – Presa Ungară 1-1

Teatrul Național – Presa Mureșeană 0-2

Primăria              – Presa Ungară 1-1

Consiliul Local – Presa Mureș 7-2

Teatrul National – Presa Ungară 3-2

Primăria              – Consiliul Local 1-2

Presa Mureș       – Presa Ungară 1-1

Teatrul National – Consiliul Local 1-2

Primăria              – Presa Mureș 1-2

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Start bun al handbalistelor Arena

După două ediții a căror desfășurare au fost puternic influențate de pandemie, campionatele de handbal …