Share

Home / Invatamant / Grădiniță modernă pentru copii din Suseni

Grădiniță modernă pentru copii din Suseni

Firma Probicons SRL din Reghin va renova grădinița din Suseni în cadrul proiectului „Reabilitare și modernizarea grădiniței din localitate Suseni, județul Mures”, informează www.licitațiapublică.ro.

Obiectul contractului îl reprezintă execuția de lucrări de modernizare grădiniță în comuna Suseni, proiectul este finanțat de Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR 2014-2020. Imobilul studiat în prezența documentație se află în intravilanul localității Suseni, în cadrul unei zone de locuințe. Terenul are o suprafață de 1500 de metri pătraţi, este direct accesibil din drum și nu prezintă declivitații. Pe amplasament se află patru corpuri de clădiri: grădinița ce urmează a fi reabilitată și trei magazii. Corpul grădiniței are o suprafață de 360 de metri pătraţi. Grădinița cu program prelungit va fi formată din două săli de grupă, o sală de recreere, setul de încăperi de intrare adică holuri, două băi pentru copii iar una pentru personal, potrivit caietului de sarcini al licitaţiei, făcut public pe site-ul www.licitațiapublică.ro

Valoarea proiectului este de 515.318 de lei, fără TVA, iar detalii suplimentare am aflat de la Mircea Mariș, primarul comunei Suseni.

„Sursa de finanțare este Programul Național de Dezvoltare Rurală – Sub-măsura 7.2, iar contractul de finanţare este gata. Data începerii lucrărilor este sfârșitul lunii februarie, începutul lunii martie 2018. Firma câştigătoare este Probicons SRL din Reghin. Se vor demara lucrările la începutul anului 2018 și finalizăm până în octombrie anul viitor. Ideea este să începă cu exteriorul, pentru că funcționează în clădire grădinița și acum, iar în timpul vacanței facem interiorul. Tot pe Sub-măsura 7.2 mai avem un proiect de extindere și modernizare a rețelei de apă și a rețelei de canalizare. Mai avem un proiect depus, care acum e în evaluare tot la PNDR, care are ca obiectiv reabilitare de drumuri comunale, două străzi și un pod în comuna Suseni”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Mircea Mariş.

GÁLL Boglárka

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Adio chioşcuri de ziare din Târgu-Mureş?! Reacţia PLUS Mureş: “Libertatea presei înseamnă nu doar dreptul de a tipări, ci și de a distribui informația”

Din exces de zel, după ani de delăsare și nepăsare ale consilierilor, executivului şi ale …

Share
Share