Material lemnos şi autoutilitară confiscate în Ibăneşti Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 304 Vizualizări

Material lemnos şi autoutilitară confiscate în Ibăneşti

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 8 Petelea au oprit în trafic joi, 23 noiembrie, pe DJ 153C, pe raza localităţii Ibăneşti, un ansamblu de vehicule care transporta material lemnos, fără a deţine aviz de însoţire a materialului lemnos.

Din verificările efectuate, s-a stabilit că bărbatul, conducătorul ansamblului de vehicule în cauză, era angajatul unei societăţi comerciale, cu obiect de activitate în domeniul silviculturii, astfel că poliţiştii au sancţionat contravenţional persoana juridică, cu amendă în cuantum de 10.000 de lei.

„Cu sprijinul poliţiştilor Biroului Combaterea Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică Mureş şi a inginerilor din cadrul Gărzii Forestiere Brașov, materialul lemnos identificat a fost măsurat rezultând 28,77 metri cubi, în valoare de aproximativ 9.000 lei. Întreaga cantitate de lemn, împreună cu autoutilitara, în valoare de aproximativ 10.000 de euro, cu care s-a efectuat transportul, au fost confiscate şi predate reprezentatului Ocolului Silvic Reghin”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE