Urmează Agroland, sau „duelul” prietenelor (Iancu-Petra) CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 268 Vizualizări

Urmează Agroland, sau „duelul” prietenelor (Iancu-Petra)

Echipa feminină de volei CSU Medicina CSȘ Târgu-Mureș a pierdut marți seara primul joc din cadrul „sferturilor” Cupei României în fața campioanei Volei Alba Blaj. Fără a emite pretenții și după ce s-au întâlnit recent la Târgu-Mureș în campionat, meci încheiat în trei seturi în favoarea echipei din Blaj, cele două partide din Cupa României s-au disputat în două zile consecutive, de comun acord pe terenul echipei din Alba. Primul joc, disputat marți seară pe terenul blăjencelor, nu a avut practic istoric, deși în setul al treilea mureșencele au condus până aproape de al doilea timp tehnic. Gazdele au câștigat primele două seturi la 15 și 11, dar au abordat cu lejeritate actul trei și s-au văzut conduse cu 1-6. Au egalat la 8, dar mureșencele au fost din nou la conducere cu 15-13, după care au cedat, pierzând setul la 19. CSU Medicina va trebui să se concentreze în schimb pentru meciul de sâmbătă, 2 decembrie, când vor întâlni pe teren propriu, de la ora 18.00, nou promovata Agroland Timișoara.

Duelul fostelor coechipiere și prietene

Meciul de sâmbătă face parte din programul etapei a VIII-a a Diviziei A1, penultima a turului. Formația bănățeană este nou promovată în primul eșalon, dar și-a alcătuit un lot competitiv, reușind să obțină patru victorii în cele șapte etape disputate, având 12 puncte, de două ori cât au reușit să strângă „medicinistele”. Se anunță un joc dificil pentru mureșence, dar acesta va avea un caracter „special” din alt motiv. Două dintre cele mai vechi componente ale echipei mureșene se vor afla față în față pentru prima dată.

Foste campioane cu echipele de junioare a clubului și prietene nedespărțite, Roxana Iancu și Andreea Petra vor fi acum adversare, a doua fiind transferată în această vară la formația de pe Bega. Un lucru e sigur: cele două nu vor servi din aceeași parte a terenului și nu se mai pot bucura sau suferi împreună.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE