Home / Invatamant / Simulare admitere la UMF Târgu-Mureș

Simulare admitere la UMF Târgu-Mureș

Elevii mureșeni interesați de înscrierea la Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu-Mureș au ocazia de a participa la o simulare a examenului de admitere la prestigioasa instituție. În acest sens, colegiul ”Unirea” organizează, în parteneriat cu UMF Târgu-Mureș, concursul de biologie – simulare a admiterii la UMF, la care sunt invitați să participe elevii din clasele terminale de la toate liceele și colegiile din județul Mureș. Bibliografia de concurs este cea prevăzută în metodologia de admitere la UMF. Concursul va avea loc vineri, 19 ianuarie, la Colegiul Național ”Unirea”, iar rezultatele vor fi afișate în aceeași zi. Elevii interesați sunt invitați să ia legătura cu profesorii de biologie din școlile de proveniență.

Pentru anul universitar 2017-2018, mediile obținute la examenul de admitere pentru locurile bugetate au fost cuprinse între 9,64 și 7,52. (E.V.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Finanțare de 3,1 milioane de euro pentru infrastructura din Iernut

Orașul Iernut va avea la dispoziție un anumit buget pentru investiții în lucrări de reabilitare …