Liberalii caută candidaţi pentru alegerile din 2020 Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 694 Vizualizări

Liberalii caută candidaţi pentru alegerile din 2020

Senatorul Cristian Chirteș, președintele PNL Mureș, a transmis miercuri, 10 ianuarie, într-o conferință de presă, cetățenilor județului Mureș, care sunt dorințele și planurile pe viitor ale Filialei Mureș a Partidului Național Liberal.

„Anul 2018 chiar dacă este un an fără alegeri locale, generale, europarlamentare, prezidențiale va fi cu siguranță un an hotărâtor pentru ceea ce se va întâmpla în anul 2019 și aici mă refer la alegerile europarlamentare și bineînțeles în toamnă la alegerile prezidențiale. În anul 2018 avem un plan de măsuri pe care astăzi îl vom aproba în Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal. Mai trebuie să specific lucrul că din cele 102 de localități avem organizații în 80 de localități urmând să ajungem până la 86 de localități. În 16 localități nu vom putea să facem organizații interne deoarece procentul cetățenilor maghiari este peste 95%, este foarte greu acolo să intrăm dar vom face o structură de zone pe care va fi monitorizată până la urmă separat. Deci din 2018 dorim să ne finalizăm organizațiile locale (…) Va trebui să finalizăm actualizarea bazei de date a membrilor Partidului Național Liberal astfel că fiecare membru să deține un card de membru care în viitor va conține toate informațiile, inclusiv cariera politică se va afla pe acel card al lui. Mai avem de organizat trei tipuri de alegeri interne, pentru organizația pensionarilor și persoanelor în vârsta a treia, organizația oamenilor de afaceri și bineînțeles mai avem încă de constituit și rețelele electorale”, a declarat Cristian Chirteș.

Pregătiri pentru alegeri locale

Președintele PNL Mureș a mai subliniat faptul că în acest an deja încep întocmirea listelor de candidați pentru alegerile locale care vor fi peste doi ani, în 2020.

„Începând cu anul 2018 declanșăm identificarea listelor de candidați pentru anul 2020, pentru alegerile locale. Asta ce înseamnă? Pentru fiecare candidat se va întocmi o fișă a membrului, activitatea lor se va reflecta în aceste fișe care până la urmă va fi oglinda activității fiecărui membru al PNL. Anul 2018 va fi pe plan intern un an de organizare”, a menţionat senatorul Cristian Chirteș.

În opoziție, dar susținând orice proiect în favoarea cetățenilor

Președintele PNL Mureș a mai transmis că filiala pe care o conduce va susține absolut toate proiectele în localitățile unde liberalii sunt în opoziție, care sunt în sprijinul locuitorilor, indiferent ce partid va face propunerea proiectului .

„Din punct de vedere al activității administrative, acolo unde suntem în opoziție vom monitoriza în continuare activitatea administrației locale și cu siguranță vom susține absolut orice proiect care indiferent de la partidul politic care  vine în sprijinul cetățenilor în absolut toate localitățile județului Mureș”, a afirmat senatorul Cristian Chirteș.

GÁLL Boglárka

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE