Home / Altele / „Alice în țara minunilor” pe scenă

„Alice în țara minunilor” pe scenă

Teatrul Ariel invită copiii la o frumoasă adaptare a clasicului roman „Alice în țara minunilor” după Lewis Carroll.

Spectacolul a obținut diplome şi premii la Festivaluri de Teatru de păpuşi în Cluj-Napoca şi Timişoara, respectiv Diploma pentru relaţia actor-public pentru Andreea Ajtai (Alice) şi Premiu pentru cel mai bun rol secundar pentru Alice Bratu (Iepurele).

Din distribuție fac parte actorii: Andreea Ajtai, Alice Bratu, Cristina Ungureanu, Mariana Iordache, Mioara Topor, Melinda Adam, Iuliu Pop-Andrieș, Valentin Lozincă-Mandric, Cornel Iordache, Cristi Bratu, Ștefan Jitianu și Gheorghe Moldovan.

Luminile sunt asigurate de Simon Karoly, iar sunetul de Szer Tibor. Muzica a fost compusă de Zeno Apostolache-Kiss, scenografia a fost realizată de Ildikó Lukács, iar regia a fost semnată de Georgeta Lozincă.

Spectacolul va avea loc duminică, 18 februarie, ora 11:00, la Teatrul Ariel (Str. Poligrafiei nr. 4 Târgu-Mureș)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comunicat de presă privind ȋnceperea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor” SC CHARTER TRANS AIR AGENCY SRL

Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share