Share

Home / Invatamant / Balul Primăverii al elevilor de la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”

Balul Primăverii al elevilor de la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”

În data de 27 aprilie, de la ora 17:00, la inițiativa elevilor Liceului Teoretic „Bolyai Farkas”, se va organiza pentru a 11-a oară Balul Primăverii în foaierul Teatrului Naţional din Târgu Mureş.

„În zilele noastre, evenimentele culturale ale oraşului sunt frecventate într-un număr tot mai redus de elevi; acest fenomen este cauzat de lipsa caracterului interactiv ale acestor evenimente. Uniunea noastră a oferit elevilor şi studenţilor o ocazie unică de divertisment în anurile precedente: o petrecere între condiţii deosebite.” a precizat Nagy Dávid Márk, referent de comunicaţie, Uniunii Elevilor din Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”.

Cultura din spatele măștii

Balului Primăverii este organizat anual, iar esența acestuia este evocarea atmosferei secolului al XX-lea. De fiecare dată, evenimentul se desfăşoară în jurul unei teme speciale. Anul acesta, tema centrală a Balului este „legătura între cultură şi măşti”. Se estimează un număr de aproximativ 500 de tineri care îşi vor petrece timpul în foaierul Teatrului Naţional, respectiv în piaţa din faţa intrării principale al Teatrului, în vestimentaţie elegantă, cu măşti veneţiene, în atmosfera secolului precedent. De un mare ajutor la pregătirea atmosferei specifice va fi orchestre jazz-swing, decorarea minuţioasă a Teatrului, bufetul contractat şi nu în ultimul rând de posibilitatea de a dansa vals.

În cadrul evenimentului vor mai fi alese regina şi regele balului și vor fi putea fi văzute dansul bobocilor din Liceul Teoretic „Bolyai Farkas” şi dansul prezentat la Evenimentul de Majorat. Evenimentul va culmina cu o tombolă, unde vor fi extraşi participanţii norocoşi care vor pleca de la bal cu bilete de intrare la festivaluri, cupoane şi alte premii preţioase.

Evenimentul se va încheia cu o petrecere „convenţională”: participanţii vor fi invitaţi la dans de DJi iubiți, Nick Havsen sau DJ Sauce.

Elena POLEARUȘ

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Invitaţie la Zilele Comunei Corunca

Primăria comunei Corunca organizează vineri, 26 iulie, și sâmbătă, 27 iulie, cu ocazia Zilelor Comunei …

Share
Share