Careu european la Mondiale Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 87 Vizualizări

Careu european la Mondiale

Ultimele favorite din America de Sud au fost eliminate în faza „sferturilor” din cadrul turneului final al Campionatului Mondial din Rusia. După ce a fost eliminate Argentina și Columbia, Uruguay a fost învinsă de Franța cu 2-0, iar Brazilia a fost eliminată după 1-2 de Belgia, astfel încât prima semifinală va fi una mai degrabă „francofonă”, ambele echipe din America Latină părăsind competiția. În următoarea semifinală se vor întâlni Anglia, care s-a dovedit net superioară Suediei, victorie cu 2-0 și Croația. Aceasta din urmă a obținut calificarea în semifinale după ce a trecut de Danemarca în „optimi” în urma loviturilor de la punctul cu var și a trecut din nou de „loteria” penaltyurilor în fața Rusiei, care a ajuns în „sferturi” de Spania tot după lovituri de departajare.

Mulți se așteaptă la o finală între două deținătoare de titlu mondial, Franța și Anglia, dar după cum a decurs acest turneu final nu mai poate surprinde niciun rezultat. Belgia a rămas singura echipă care a obținut doar victorii la acest turneu și nu a trecut prin emoțiile loviturilor de departajare, dar a avut destule în jocul din „optimi”, când a întors rezultatul cu Japonia după ce a fost condusă cu 2-0. De cealaltă parte, Franța a impresionat în jocul cu Argentina din „optimi”, după care a mai eliminat o sud-americană, Uruguay, altă echipă care a lăsat o impresie bună. În jocul de miercuri este la fel de greu de anticipată finalista. Ambele formații, atât Anglia, cât și Croația s-au dovedit echipe pragmatice, au jucat doar cât a fost nevoie pentru calificare.

Semifinalele se vor disputa marți și miercuri, de la ora 21.00, mai întâi Franța – Belgia, apoi Croația – Anglia. Finala pentru locurile 3-4 va avea loc sâmbătă, 14 iulie, ora 17.00, iar titlul se va decide duminică, 15 iulie, în finala care va începe la ora 18.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE