„Festivalul Cepei”, la cea de a V-a ediție la Suseni Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 891 Vizualizări

„Festivalul Cepei”, la cea de a V-a ediție la Suseni

Primăria, Consiliul Local al comunei Suseni  și Asociația de Dezvoltare Susenii Mureșului organizează la finele acestei săptămâni, în perioada 18-19 august,  cea de a V-a ediție a „Festivalului Cepei”, eveniment găzduit și în acest an de terenul de fotbal din  Suseni.

Programul zilei de sâmbătă va debuta la ora 19:00 cu recitalurile susținute de soliștii Andreea Morar, Daria Pogăcean, Teodora Crișan, Alex Pintecan, Ilinca Fărcaș, Syntia și formația Ska-Nk.

Programul zilei de duminică, 19 august va debuta la ora 12:00, iar la ora 16:30 vor fi primite oficialitățile județene.

Pe scena târgului vor urca Ansamblul „Biborka” din Suseni, Ansamblul „Stejărelul” din Reghin, Ansamblul „Mugurelul” din Reghin, Ansamblul „Floare de dor” din Petelea, Grupul de țiteraș Șincai și soliștii Diana Tișe, Andreea Maria Blaga, Amalia Cengher, Iuliana Dorina Oprea, Bianca Pop, Roxana Varodi, Florin Miler, Sonia Simion, Miruna Crăciun, Auruța Cîmpian, Elena Tinca, Alexandra Bugnar, Iby Cotta, Mădălina Rațiu, Andrei Romanică, Ovidiu Furnea, Elisabeta Guzu, Livia Sorlea, Mădălina Mureșan, Ina Todoran, Florina Oprea, Miklos Szilvia și Szilagyi Sandor, Mike Zetter și Oana Bozga Pintea.

Seara se va încheia cu un foc de artificii  în jurul orei 22:00

„Îi așteptăm pe toți cu drag la sărbătoarea tradițională a comunei Suseni, la tradiționalul târg al cepei unde, pe lângă soliștii și ansamblurile folclorice vor mai fi prezenți producători locali din Suseni și Luieriu și  cei de la Stâna din Luieriu. În jurul orei 17:00 vom avea o surpziză pentru cei prezenți care va putea fi savurată doar la fața locului. În rest, îi așteptăm pe cei dragi la o tocană bună cu ceapă, la un gulas ungures și la veselie maximă”, ne-a declarat Mircea Mariș, primarul comunei Suseni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE