Cupa E.ON Kinder 2018, la final Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 732 Vizualizări

Cupa E.ON Kinder 2018, la final

S-au încheiat jocurile din cadrul celei de-a XII-a ediții a competiției fotbalistice juvenile Cupa E.ON Kinder, competiție susținută de E.ON România şi Delgaz Grid, organizată de ACS Kinder Sângeorgiu de Mureș şi SportLife. Întrecerile s-au disputat în două serii cu câte trei categorii de vârstă. Primele trei grupe care și-au desemnat laureații au fost cele ale jucătorilor născuți în anii 2006, 2008 și 2010. Printre cele nouă echipe care au urcat pe podium nu s-a aflat nicio echipă mureșeană. După cele peste 200 de partide disputate pe terenurile din complexul Weekend din Târgu-Mureș în seria I a turneului, câștigătoarele au fost Academia „U” Luceafărul Cluj, la două dintre grupe şi Chelsea Bucureşti, care s-a impus la grupa celor mai mici, cei născuți în 2010. Câştigătorii au fost premiaţi în cadrul festivităţii de decernare a premiilor, fiecare primind echipamente de fotbal şi mingi Erima. Echipele de pe locurile doi şi trei au primit câte 15, respectiv 10 mingi. În această ediție s-au acordat premii individuale doar golgheterilor fiecărei categorii, titlu care doar la una dintre categoriile primelor trei grupe nu i-a revenit unui component al echipei câștigătoare.

Două mureșene în „careu” la seria a doua

Seria a doua a turneului, la categoriile celor născuţi în 2007, 2009 şi 2011, unde s-au înscris 60 de echipe, s-a încheiat joi, 30 august, când s-a lăsat și cortina peste această ediție. La două dintre grupele din a doua serie, grupele celor născuți în anii fără soț, două echipe mureșene au ajuns să lupte pentru podium, ambele de la ACS Kinder. Semifinalele grupei 2007 au fost ACS Kinder-Academia „U” Luceafărul Cluj-Napoca, clujenii obținând victoria cu 6-0 și LPS Suceava-New Stars București, scor 3-0. Mureșenii au cedat cu 0-3 în fața mult mai pragmaticei echipe de la New Stars București.

Grupa 2009 a avut tot o echipă de la ACS Kinder. Aceasta a ieșit din cursa pentru podium, dar s-a clasat cel mai sus dintre reprezentantele județului, calificată pentru turneul locurilor 5-8, unde a susținut partida pentru locul 5 cu Tâmpa Kids Brașov. Colegii lor de la grupa 2011 au cedat în semifinale cu CSC Ghiroda, scor 1-6, urmând să susțină și ei finala mică. A doua semifinală a fost Interstar Sibiu-Inter Galaxy București, scor 0-2. Kinder 2011 a fost la final singura echipă mureșeană de pe podium, obținând victoria cu 2-1 în fața celor de la Interstar Sibiu.

Câștigătorii pe categorii

Seria I

Categoria 2006

Locul 1 – Academia U Luceafărul Cluj

Locul 2 – CSA Steaua Bucureşti

Locul 3 – Interstar Sibiu

Golgheter- Andrei Badea- Viitorul Argeş

Categoria 2008

Locul 1 – Academia U Luceafărul Cluj

Locul 2 – Junior Galaţi

Locul 3 – Dinamo Bucureşti

Golgheter- Eneas Horvat şi Ioo Edvin- Academia U Luceafărul Cluj

Categoria 2010

Locul 1 – Chelsea Bucureşti

Locul 2 – Inter Galaxy Bucureşti

Locul 3 – Juniorul Aiud

Golgheter- David Avram, Chelsea Bucureşti

Seria II

Categoria 2007

Locul 1 – Academia „U” Luceafărul Cluj

Locul 2 – LPS Suceava

Locul 3 – New Stars București

Golgheter- Luca Gavrilovici- LPS Suceava

Categoria 2009

Locul 1 – Academia „U” Luceafărul Cluj

Locul 2 – CFR Cluj

Locul 3 – Intersar Sibiu

Golgheter- Jakab Mark- Academia „U” Luceafărul Cluj

Categoria 2011

Locul 1 – CSC Giroda

Locul 2 – Inter Galaxy București

Locul 3 – ACS Kinder

Golgheter- Patrick Țoța- CSC Ghiroda

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE