Share

Home / Eveniment / Cea mai largă gamă de produse locale la Local Farmers’ Market

Cea mai largă gamă de produse locale la Local Farmers’ Market

Săptămâna acesta, mai exact vineri, 21 septembrie, între orele 8:00 și 19:00, pe strada Scăricica vă așteaptă peste 35 de producători cu produse locale și sănătoase.

Misiunea evenimentului Local Farmers’ Market este, ca în fiecare lună, să atragă atenția oamenilor asupra faptului că suntem responsabili pentru sănătatea noastră deoarece noi alegem ce cumpărăm și ce mâncăm. Totodată suntem responsabili pentru dezvoltarea economiei noastre locale, deoarece, prin cumpărarea produselor de la producători locali, pe lângă faptul că acestea sunt mai proaspete și sănătoase decât produsele importate, sprijinim dezvoltarea economiei locale. Local Farmers’ Market e diferit de celelalte târguri organizate la noi în oraș, pentru că este un program de familie unde oamenii construiesc relații, se împrietenesc.

„În urmă cu doi ani și jumătate am organizat pentru prima dată târgul Local Farmers’ Market cu participarea a doar 10 producători. Scopul principal al târgului organizat lunar era să ajute producătorii locali în promovarea și comercializarea produselor, şi de asemenea să ofere cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona în mod regulat produse sănătoase locale. Acum, semnificația s-a extins, și prin acest târg dorim să sprijinim atât producătorii locali, cât și organizațiile civile locale, prin asigurarea posibilității de a-și prezenta și a promova diferite programe precum și pentru strângerea unor donații. În septembrie Asociația Caritas – Asistență Socială va veni cu un program denumit „Corn şi zâmbet”. Scopul programului este să asigure alimentaţia zilnică a copiilor aflaţi în dificultate” au transmis organizatorii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST Live: Cosmetologia – o știință la granița dintre farmacie și frumusețe

Șefa Disciplinei Tehnologie Farmaceutică și Cosmetologie din cadrul Facultății de Farmacie a Universității de Medicină, …

Share
Share