Share

Home / Joburi / Spitalul „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin angajează

Spitalul „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin angajează

Conform unui anunț publicat în Monitorul Oficial, Spitalul Municipal „Dr. Eugen Nicoară” din Reghin organizează concurs pentru ocuparea funcției de director medical.

Pentru a putea participa la concurs, candidații trebuie să fie absolvenți de învățământ universitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicină, specializarea medicină, să fie confirmați cel puțin medic specialist și să aibă minimum 5 ani vechime în specializarea respectivă.

Dosarele se pot depune până în 16 octombrie, ora 15:00, la sediul unității. Vor urma proba scrisă în 24 octombrie, susținerea proiectului de specialitate  în 26 octombrie și interviul în 30 octombrie.

Pentru mai multe detalii, puteți intra pe site-ul www.spitalreghin.ro sau suna la numărul de telefon 0265 511 161, interior 151.

Share

2 comentarii

  1. unde depun dosarul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Salvaţi Copiii România, donaţii importante pentru Maternitatea Sighișoara

Dotarea precară a secțiilor de terapie intensivă neonatală, acolo unde aparatura medicală nu lipsește cu …

Share
Share