Medifun revine cu muzică bună, competiții sportive și socializare de calitate Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 364 Vizualizări

Medifun revine cu muzică bună, competiții sportive și socializare de calitate

Festivalul studențesc Medifun, concept unic în România, se va desfășura în perioada 10-14 octombrie. Aflat la cea de-a 18-a ediție, acesta îmbină competiții între echipe, activități social-umanitare și concerte. Echipele sunt formate din studenți la facultățile din Târgu Mureș și nu numai. Vârsta minimă este 14 ani, astfel încât oricine deține buletin poate participa, se anunță în cadrul unui comunicat emis de către Liga Studenților Târgu Mureș.

Parada de deschidere a festivalului se va desfășura miercuri. Echipele vor porni din centrul orașului până la căminele studențești din Cornișa, iar distracția va continua cu activități sociale între cămine.

Ziua de joi este destinată comunității. Fiecare echipă va ajuta la strângerea donațiilor pentru familii nevoiașe. Anul trecut 15 familii au fost ajutate, pe această cale, cu haine, alimente și cărți.

Vineri, ziua de festival începe la ora 10.00, cu probele sportive. Echipele vor concura între ele în campionate de fotbal, baschet, tenis, tenis de masă, volei și înot, atât la categoria masculină, cât și la categoria feminină și mixtă.

Ziua 4 este dedicată „probelor de iarbă”, care vor pune la test capacitatea echipei de a lucra împreună. Cel mai lung pod uman, vânătoarea de pokemoni și cursa cu oul în gură sunt câteva dintre probele de anul trecut.

De-a lungul festivalului, concurenții pot primi oricând probe surpriză printre care și faimoasa listă neagră, moment în care este testată creativitatea, ingeniozitatea și promptitudinea participanților, aceștia având doar o oră la dispoziție ca să rezolve cerințele listei.

Premierea va avea loc în ultima zi de festival. Astfel, echipa câștigătoare va fi premiată cu abonamente la festivalul Awake, ediția 2019.

În același timp, peste zece artiști naționali și internaționali vor urca pe scenă și vor performa în cele cinci zile de festival. Printre aceștia amintim: Vița de Vie, Șuie Paparude, CTC (DOC, Deliric, Vlad Dobrescu), Fără Zahăr, Gojira & Planet H, DWLS, DJ Sauce, HEFE, Ma:tei, ANTENNA, Brody Dr. Panda, DOBIX, KUKI și PARTY DJs.

Biletele pot fi achiziționate de pe iabilet.ro (https://iabilet.ro/bilete-medifun-36093/) sau din rețeaua de magazine Flanco. Prețul unui bilet presale de zi variază între 40 și 50 de lei, iar pentru toată durata festivalului, prețul este de 100 lei. Perioada de presale se încheie marți, 9 octombrie, la ora 24.00.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE