Home / Joburi / Primăria Sovata caută muncitor

Primăria Sovata caută muncitor

Primăria orașului Sovata organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de muncitor necalificat în cadrul Parcului Ecoturistic „Drumul Sării”, anunță Monitorul Oficial.

Candidaților li se cer doar studii generale.

Dosarele se pot depune până pe 26 octombrie la sediul primăriei Sovata, strada Principală, nr. 155, camera 4 și trebuie să conțină: cerere de înscriere la concurs adresată conducătorului instituției, copia actului de identitate, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care să ateste vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie, cazierul judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată de medicul de familie, copia după certificatul de naștere și căsătorie, copia livretului militar dacă este cazul și un CV.

După selecția dosarelor vor urma proba scrisă în 5 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 6 noiembrie de la aceeași oră.

Bibliografia pentru concurs este afișată la sediul instituției. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 570 218, interior 127.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un nou magazin Lidl în Mureș!

Conducerea SC Lild România SCS aduce la cunoștinta publicului interesat inițierea Planului Urbanistic de Detaliu …