Primăria Sovata caută muncitor Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Primăria Sovata caută muncitor

Primăria orașului Sovata organizează concurs pentru ocuparea postului contractual vacant de muncitor necalificat în cadrul Parcului Ecoturistic „Drumul Sării”, anunță Monitorul Oficial.

Candidaților li se cer doar studii generale.

Dosarele se pot depune până pe 26 octombrie la sediul primăriei Sovata, strada Principală, nr. 155, camera 4 și trebuie să conțină: cerere de înscriere la concurs adresată conducătorului instituției, copia actului de identitate, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care să ateste vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie, cazierul judiciar, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată de medicul de familie, copia după certificatul de naștere și căsătorie, copia livretului militar dacă este cazul și un CV.

După selecția dosarelor vor urma proba scrisă în 5 noiembrie de la ora 10:00 și interviul în 6 noiembrie de la aceeași oră.

Bibliografia pentru concurs este afișată la sediul instituției. Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0265 570 218, interior 127.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE