Home / Administratie / Organigramă nouă la Consiliul Judeţean Mureş

Organigramă nouă la Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţeni au aprobat luni, 17 decembrie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, organigrama, statul de funcții și regulamentul de organizare și funcționare pentru aparatul de specialitate al Consiliului Județean Mureș, precum şi numărul maxim de 183 de posturi pentru aparatul de specialitate al Consiliului Județean Mureș.

Szász Zoltán Tibor, administrator public al Judeţului Mureş

În cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost prezentat şi noul administrator public al Consiliului Judeţean Mureş, funcţie înfiinţată în urmă cu patru ani. Astfel, din luna decembrie 2018, funcţia de administrator public al Judeţului Mureş este ocupată de Szász Zoltán Tibor, care va avea atribuţii de coordonare a aparatului de specialitate și a serviciilor publice de interes judeţean. Totodată, prin delegare, acesta va exercita calitatea de ordonator principal de credite.

“Prin Hotărârea Consiliului Județean Mureș 112/2014, a fost înființată în aparatul de specialitate al Consiliului Județean Mureș funcția de administrator public. Conform prevederilor articolului 113, alineatul 3, din Legea administrației publice locale 215/2001, republicată, cu modificările și completările ulterioare, administratorul public poate îndeplini, în baza unui contract de management, încheiat în acest sens cu preşedintele consiliului judeţean, atribuţii de coordonare a aparatului de specialitate sau a serviciilor publice de interes judeţean. Întrucât, în Hotărârea Consiliului Județean Mureș 112/2014, în cuprinsul articolului 3, s-a stabilit în mod eronat faptul că, Consiliul Judeţean Mureş va aproba prin hotărâre, contractul de management pentru administratorul public se propune abrogarea articolului în cauză”, a precizat Péter Ferenc, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

Documente – anexă ale hotărârii:

Organigrama aparatului de specialitate

Stat de functii

Regulament de organizare si functionare al aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Mures

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureșeni cercetați pentru furt prin metoda ,,Bună ziua”

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis miercuri, 28 octombrie, prin intermediul unui comunicat …