Share

Home / Invatamant / Simulare de admitere la UMFST Târgu-Mureş

Simulare de admitere la UMFST Târgu-Mureş

Colegiul Național „Unirea” din Târgu-Mureș, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) din Târgu-Mureș și Inspectoratul Școlar Județean Mureș, organizează, în data de 18 ianuarie 2019, cu prilejul Zilelor Colegiului, simularea examenului de admitere la UMFST Târgu-Mureș, la disciplina biologie – secția română.

Potrivit Blogului UMFST Târgu-Mureş, concursul, aflat la a V-a ediție, se adresează elevilor din clasele a XII-a din liceele și colegiile județului Mureș, iar simularea examenului de admitere “este organizată cu scopul de a-i ajuta pe viitorii candidați la UMFST Târgu-Mureș să se acomodeze cu atmosfera de examen, să-și testeze cunoștințele acumulate pentru examenul de admitere și să observe ce capitole necesită aprofundare.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Oferta educațională a Liceului „Tehnologic Aurel Perșu” – Târgul de Arte și Meserii, 28 mai

Primăria Târgu Mureș, în colaborare cu Universitatea Cultural Științifică și Inspectoratul Școlar Județean, vor organiza …

Share
Share