Share

Home / Invatamant / Mobilier nou, de 1 milion de euro, pentru şcolile şi grădiniţele târgumureşene

Mobilier nou, de 1 milion de euro, pentru şcolile şi grădiniţele târgumureşene

Primăria municipiului Târgu-Mureş a dat startul marţi, 22 ianuarie, la o licitaţie estimată la suma de 4.379.393 lei, fără TVA, pentru achiziţii în cadrul proiectului „Furnizare de mobilier preşcolar, mobilier şcolar şi mobilier de birou”, informează www.licitatiapublica.ro.

Ce se achiziţionează

Potrivit sursei citate, cantităţile maxime şi minime estimate pentru acordul-cadru sunt: pupitru individual reglabil (2.000 de bucăţi/ 1.000 de bucăţi), pupitru individual fix (2.000 de bucăţi/ 1.000 de bucăţi), pupitru dublu (1.000 de bucăţi/ 500 de bucăţi), scaun şcolar: (5.000 de bucăţi/ 2.000 de bucăţi), scaun grădiniţă: (1.000 de bucăţi /500 de bucăţi), pătuţ rabatabil: (500 de bucăţi/ 300 de bucăţi), pătuţ stivuibil: (500 de bucăţi/ 300 de bucăţi).
Totodată, licitaţia are prevăzute şi cantităţi maxime, respectiv minime, pentru un contract subsecvent, după cum urmează: scaun şcolar: (cantitate maximă: 1.000 de bucăţi), corp cu rafturi reglabile (cantitate maximă: 200 de bucăţi), pupitru şcolar (cantitate maximă: 600 de bucăţi), dulap cu 2 uşi (cantitate minimă: 5 bucăţi), poliţă (cantitate minimă: 20 de bucăţi), scaun de birou (cantitate minimă:10 bucăţi).

“Toate școlile din Târgu-Mureș vor beneficia de această achiziție, ceea ce înseamnă că școlarii și preșcolarii care frecventează școlile, grădinițele și creșele din Târgu-Mureș vor putea să se bucure de cele mai bune condiții. Mă refer aici la întregul mobilier necesar pentru bună desfășurare a sistemului educațional. Este o investiție extrem de importantă a Primăriei municipiului Târgu-Mureș și mulțumesc pe această cale și Consiliului Local pentru sprijin. Unitățile de învățământ au fost și sunt o prioritate a orașului. Anul trecut, dar și la începutul acestui an, am investit în reparații capitale și în înfrumusețarea fațadelor unor unități de învățământ. Vestea bună este că investițiile continuă și îmi exprim dorința ca în viitorul apropiat să avem cele mai bune condiții pentru copiii noștri”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, Claudiu Maior, consilier personal al primarului.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 4 martie 2019, durata contractului va fi de 36 de luni, iar sursa de finanţare a achiziţiilor este bugetul local.

(Redacţia)

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Premianții clasei a II-a A, Gimnaziul „Augustin Maior” Reghin

Elevii clasei a II-a A, prof. înv. Grațiela-Maria Bejan de la Școala Gimnazială „Augustin Maior” …

Share
Share