Îngrijiri la domiciliu pentru locuitorii din Cristeşti Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 769 Vizualizări

Îngrijiri la domiciliu pentru locuitorii din Cristeşti

Primăria comunei Cristeşti prin compartimentul de Asistență socială dorește în viitor să pună accent pe îngrijirea bolnavilor gravi și cu nevoi speciale, astfel încât vine în sprijinul pacienţilor şi a familiilor acestora cu un serviciu specializat în asistență medicală de îngrijire la domiciliu.
“Serviciul va fi asigurat de către Primăria comunei Cristești în colaborare cu o fundație specializată în îngrijire la domiciliu, care oferă o gamă largă de servicii de asistență medico-socială și posedă o vastă experiență. Cei care doriți să beneficiați de îngrijire la domiciliu sau cunoașteți persoane care ar avea nevoie de îngrijiri speciale să ne contactați până la data de 10 februarie 2019 . Prin deținerea acestor informații putem estima corect dimensiunea bugetară necesară asigurării serviciului pentru toți solicitanții”, a precizat marţi, 29 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, Kovács Edit, primarul comunei Cristeşti.
Persoanele interesate de noul serviciu asigurat de Primăria comunei Cristeşti pot afla informaţii suplimentare la adresa de e-mail social@cristestimures.ro, precum şi la numerele de telefon 0733-676.622, 0265-326.112 sau 0365-730.678, persoană de contact Emese Muntean, asistent medical comunitar.

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE