Share

Home / Business / Diminuarea Capitalului Social VES SA, amânată

Diminuarea Capitalului Social VES SA, amânată

VES SA, companie cu sediul în Sighișoara, listată la Bursa de valori București, a emis un raport curent conform regulamentului ASF nr. 5/2018 privind emitenții și operațiunile cu valori imobiliare și legii nr. 24/2017 privind emitenții de instrumente financiare și operațiuni de piață.

Potrivit raportului, făcut public pe site-ul Bursei de valori București, președintele directoratului, Ciobotarică Ion Laurenția a informat acționarii și investitorii că se amână procesarea diminuării de Capital Social până la obținerea Rezoluției de la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Mureş, când se va reveni cu un nou raport.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: O ofertă variată de programe de învățământ la „Târgul de Arte și Meserii”, meseriile care îți garantează un loc de muncă la terminarea liceului

Marți, 28 mai, Piața Trandafirilor din Târgu Mureș a găzduit o nouă ediție a Târgului …

Share
Share