Home / Altele / CONVOCATOR

CONVOCATOR

 

Textila Mureș SCM anunță convocarea Adunării Generale ordinare pentru data de 27.03.2019, ora 8.00, la Sala Mare a Teatrului Național, cu următoarea ordine de zi: Raport de gestiune privind activitatea desfășurată în anul 2018; Ratificarea hotărârilor de competența Adunării Generale luate de Consiliul de Administrație; Aprobarea bilanțului contabil, a contului de profit și pierdere pe anul 2018 și repartizarea profitului; Raportul comisiei de cenzori; Raportul comisiei CAM; Aprobarea primirii și excluderii de membrii cooperatori; Aprobarea Proiectului bugetului de venituri și cheltuieli pentru anul 2019; Aprobarea Listei cu indicatorii tehnico-economici pentru anul 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Începere proiect finanțat prin măsura Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor – SC Casa Savri SRL Sighişoara

60 SHARES Distribuie pe Facebook Tweet Follow us Share Share Share Share Share